Gå til innhold

Hva gjør jeg med bankekjøtt/bankebiff?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tatt opp et stykke bankekjøtt av frysen å latt det mørne i kjøleskap ett par dager. Det er ca 1 kg selvmordsku (kua hengte seg selv) som døde ganske ung. Regner derfor med at kjøttet er ganske mørt for å være bankekjøtt..

Jeg har ikke allverdens erfaring med denne type kjøttstykke, og lurte derfor på om det finnes noen smarte hoder der ute som har noen gode ideer? Har søkt på nettet, men finner bare noen kjedelige gryter uten spenst...

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

vi pleier å la det trekke i ett par timer, også spiser vi det sammen med kålrotstappe.



Anonymous poster hash: 70f13...b4d
AnonymBruker
Skrevet

Hva med boeuf bourguignon? Kjempegodt :)

Anonymous poster hash: a9f4d...184

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...