Charlie28 Skrevet 23. mai 2014 #1 Skrevet 23. mai 2014 Tatt opp et stykke bankekjøtt av frysen å latt det mørne i kjøleskap ett par dager. Det er ca 1 kg selvmordsku (kua hengte seg selv) som døde ganske ung. Regner derfor med at kjøttet er ganske mørt for å være bankekjøtt.. Jeg har ikke allverdens erfaring med denne type kjøttstykke, og lurte derfor på om det finnes noen smarte hoder der ute som har noen gode ideer? Har søkt på nettet, men finner bare noen kjedelige gryter uten spenst...
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2014 #2 Skrevet 23. mai 2014 vi pleier å la det trekke i ett par timer, også spiser vi det sammen med kålrotstappe. Anonymous poster hash: 70f13...b4d
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2014 #3 Skrevet 23. mai 2014 Hva med boeuf bourguignon? Kjempegodt Anonymous poster hash: a9f4d...184
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå