Chien Skrevet 30. mai 2014 #21 Skrevet 30. mai 2014 Dersom jeg lager skinkepizza bruker jeg alltid en kombinasjon av kokt skinke og spekeskinke eller bacon. Kokt skinke er veldig godt på pizza! Jeg syns derimot at sånn skinke på hermetikkboks (bogskinke?) smaker helt jævlig, og vil anbefale deg å ikke bruke det. 1
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2014 #22 Skrevet 1. juni 2014 Din egen. Anonymous poster hash: a26ad...c6c
Pinkee Skrevet 1. juni 2014 #23 Skrevet 1. juni 2014 Slik krydret familieskinke synes jeg er godt, litt sprekere i smaken enn vanlig skinke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå