AnonymBruker Skrevet 22. mai 2014 #1 Del Skrevet 22. mai 2014 Har lagd advokadomos og fryst, til babyen min på 6 mnd. Smakte på mosen først og den var god, inneholder kun avokado. Tok ut et glass av frysern i går kvled og smakte på den i dag og den smaker pyton. Tinte den i kjøleskapet. Er det vanlig? Bør ikke advokado fryses? Vil ikke gi den til barnet mitt. Anonymous poster hash: d6cb1...2cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2014 #2 Del Skrevet 22. mai 2014 Nei, avokado skal ikke fryses. Den skal heller ikke ligge i kjøleskapet. Anonymous poster hash: 41329...4cf 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2014 #3 Del Skrevet 22. mai 2014 Så hva gjør man om ungen bare skal ha 1-2 teskjer i grøten og man ikke vil spise resten selv? Leste en plass at mosen kan fryses. Anonymous poster hash: d6cb1...2cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vulpes Skrevet 22. mai 2014 #4 Del Skrevet 22. mai 2014 Nei, avokado skal ikke fryses. Den skal heller ikke ligge i kjøleskapet. Anonymous poster hash: 41329...4cf «Umoden avokado har lang holdbarhet i temperatur på 6-10 º, men modnes lett på kjøkkenbenken i en plastpose sammen med f.eks et eple. Moden avokado kan oppbevares i kjøleskap, men aldri under 5 ºC. Da får den grått fruktkjøtt.» http://www.bama.no/eway/no/gronnsaker/avokado/index.aspx Hvorfor mener du at avokado ikke skal oppbevares i kjøleskapet, har du dårlige erfaringer med det? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2014 #5 Del Skrevet 22. mai 2014 Avokado kan lagres i kjøleskapet, men den er bedre og modnes fortere i romtemp Anonymous poster hash: 9f97a...087 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2014 #6 Del Skrevet 22. mai 2014 Jeg har kun hatt den i kjøleskapet over natta mens den tinte opp, har vel neppe noe å si for smaken siden den var i et glass med lokk. Synd at den blir ødelagt av å fryses da. Ubehandlet avokado pleier jeg å ha liggende på benken. TSAnonymous poster hash: d6cb1...2cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest crazycatlady Skrevet 22. mai 2014 #7 Del Skrevet 22. mai 2014 Hvorfor vil du ikke spise resten selv? Avokado er jo så godt! Går jo an å bruke den i salat eller lage guacamole av den og. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pialill Skrevet 23. mai 2014 #8 Del Skrevet 23. mai 2014 Jeg så på Jamie Oliver, han tipset om å legge avocado i frysen. Selvfølgelig ferdig modnet, delt opp (til smoothie) eller most. Et tips til deg kan være å fryse mosen i zip-lockposer og fordele mosen i posen så flat som mulig. Da tiner den på under en halvtime på kjøkkenbenken. Eller etter 10 min i et kaldt vannbad. Vil tro at den dårlige smaken kommer av at den har stått for lenge og tint for sakte. Jeg lager støtt og stadig guacamole på denne måten, legger den i vannbad når jeg begynner på matlaging, og den tiner på no time! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2014 #9 Del Skrevet 23. mai 2014 I kjøleskap med steinen i ville den klart seg langt bedre. Anonymous poster hash: d0aa2...f64 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ragg Skrevet 23. mai 2014 #10 Del Skrevet 23. mai 2014 Moser du den holder den seg i frysen i en mnd el to. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mai 2014 #11 Del Skrevet 23. mai 2014 Planen var å gi avokado i kveldsgrøten ofte, orker ikke spise avokado ofte da jeg ikke liker avokado (men kjenner forskjell på god avokado og den stygge). Takk for tips! TSAnonymous poster hash: d6cb1...2cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå