AnonymBruker Skrevet 21. mai 2014 #1 Skrevet 21. mai 2014 Jeg spiser pannekaker til middag som mange andre nordmenn. Men i det siste har jeg tenkt litt over hvordan jeg faktisk spiser dem. Jeg spiser pannekaker med enten sukker, eller blåbærsyltetøy på, og hvordan i alle dager kan dette passere som en middag? Det er jo rett og slett en dessert. Så jeg lurer rett og slett på hva slags tilbehør du har til dine pannekaker? Anonymous poster hash: 10d6b...861 1
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2014 #2 Skrevet 21. mai 2014 - Bacon og blåbærsyltetøy - Sukker og jordbærsyltetøy - Fylte pannekaker med kjøttfyll - Skinke og ost Anonymous poster hash: 5502f...fde 1
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2014 #3 Skrevet 21. mai 2014 Pleier alltid å ha blåbærsyltetøy eller jordbærsyltetøy og bacon på dem. De andre i huset bruker sukker i tillegg. Anonymous poster hash: f1fe2...29e
Fiolinisten Skrevet 21. mai 2014 #4 Skrevet 21. mai 2014 Jeg har i det siste laget pannekaker, for så å bruke egg og grønnsaker som fyll. Kanskje noen dråper med flytende honning oppå toppen. Kjempe godt, og sunnere enn ren sukker/syltetøy.
pinar Skrevet 21. mai 2014 #5 Skrevet 21. mai 2014 (endret) Blåbær syltetøy, bringebørsyltetøy, eller bacon. Sukker blir alt for tørt syns jeg. Tenker ikke på det som desssert, for hadde aldri orket å spise det etter en middag. Ellers så er det godt å ha noe fyll i det og gratinere med ost og paprika krydder på toppen. Edit: Det er godt å varme fryste bær, uten å tilsette sukker. Endret 21. mai 2014 av pinar
Chien Skrevet 21. mai 2014 #6 Skrevet 21. mai 2014 (endret) Spiser alltid pannekaker med sukker på, ved siden av grønnsakssuppe! Herlig kombo av søtt og salt. Ikke så ofte, maks 3-4 ganger i året. Resten av året spiser jeg havrepannekaker med bær og kesam eller lignende som dessert eller frokost. Endret 21. mai 2014 av Chien
Pinkee Skrevet 21. mai 2014 #7 Skrevet 21. mai 2014 I gamle dager, da jeg var ung, så var pannekaker dessert, etter hjemmelaget ertesuppe 3
Mary Poppins Skrevet 21. mai 2014 #8 Skrevet 21. mai 2014 (endret) Jeg fyller dem gjerne med f.eks stekt sopp, bacon, squash, ost osv for å gjøre dem litt mer middags-aktige. Likevel er det aller best med sukker + sitronsaft Endret 21. mai 2014 av Mary Poppins 1
Apocalypse Skrevet 21. mai 2014 #9 Skrevet 21. mai 2014 Tar opp frosne bær, lar dem tine litt og har dem på pannekakene med litt sukker over. Da jeg var liten spiste vi pannekaker med bær eller brunost til middag, men nå lager jeg som oftest amerikanske pannekaker til frokost en sjelden gang.
Elanor Skrevet 21. mai 2014 #10 Skrevet 21. mai 2014 Pannekaker med bringebærsyltetøy som tilbehør til tomatsuppa.
thinkywinky Skrevet 21. mai 2014 #11 Skrevet 21. mai 2014 Sukker OG sitron er faktisk veldig godt, det bruker jeg!
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2014 #12 Skrevet 21. mai 2014 Når vi en sjelden gang har pannekaker til middag lager vi bokhvetepannekaker, dvs slike man får på bretonske crêperier stort sett overalt i Frankrike. Røren inneholder bare bokhvetemel, vann og ett egg, samt salt. Man steker pannekaken på en side, snur og fyller med feks et egg som knekkes på, røkt skinke eller stekt bacon, revet ost (feks gruyère) stekt sopp... Eller feks røkelaks og litt crème fraîche. Kremet spinatfyll er også godt. Og så bretter man inn kantene litt tilslutt før servering. Anonymous poster hash: fece7...bf5 2
strawberry Skrevet 21. mai 2014 #13 Skrevet 21. mai 2014 Pleier å ha blåbærsyltetøy og bacon på. Spiser det så sjeldent. Prøver å kompensere for det ved å spise noe proteinrikt til lunsj eller kvelds heller.
Daudaferd Skrevet 21. mai 2014 #14 Skrevet 21. mai 2014 Med blåbærsyltetøy og bacon! Beste comboen som finnes!
Draenei Skrevet 21. mai 2014 #15 Skrevet 21. mai 2014 Har dere virkelig syltetøy OG bacon på samme pannekake? Det høres jo helt vilt ut. Og så var det ei som hadde bringebærsyltetøy på dem og spiste det sammen med tomatsuppe Så rare dere er
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2014 #16 Skrevet 21. mai 2014 Har dere virkelig syltetøy OG bacon på samme pannekake? Det høres jo helt vilt ut. Og så var det ei som hadde bringebærsyltetøy på dem og spiste det sammen med tomatsuppe Så rare dere er Selvfølgelig. Anonymous poster hash: f1fe2...29e
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2014 #17 Skrevet 21. mai 2014 Fleskepannekake i ovn med tyttebærsyltetøy Anonymous poster hash: c1017...16b
Solsikke84 Skrevet 21. mai 2014 #18 Skrevet 21. mai 2014 (endret) Freser baconbiter og putter i røra og spiser med sukker eller sirup (tradisjon hjemmefra) eeeller: Lager enkle pannekaker og ruller dem rundt pølser i ildfast form, strør ost over og gir en 10-15 min i ovnen. Tradisjon fra mannens familie. Endret 21. mai 2014 av Solsikke84
Satellites Skrevet 21. mai 2014 #19 Skrevet 21. mai 2014 Spiser pannekaker med sukker på til ertersuppe. Var ikke klar over at noen hadde kun pannekaker til middag.
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2014 #20 Skrevet 21. mai 2014 Lager amerikanske pannekaker, som er fyldigere: http://www.matprat.no/Oppskrifter/Kos/Amerikanske-pannekaker/ Etter å ha helt røren i stekepannen tilsetter jeg enten bananskiver, epleskiver eller blåbær på pannekaken, som blir stekt i den hvis du skjønner. Så steker jeg på andre siden. Det skal visstnok også være godt med rå mais fra kolbe, men det har jeg ikke smakt selv ennå... Anonymous poster hash: efd31...619
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå