Gå til innhold

Dere med 3-retters.....? (som har hatt, eller har bestilt meny)


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vil dere dele menyen med oss? :)

Uansett om det var i 1987 eller på lørdag som var. Er sulten på ideer, spesielt til forrett og dessert...



Anonymous poster hash: 8b4aa...365
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Forrett steinbit, hummer,reke tallerken

Hovedrett helstekt indrefilet med glaserte grønnsaker

dessert hjemmelaget div iser.

Alt på restaurant.

Stedet var kjent for maten sin,derfor valgte vi de



Anonymous poster hash: a2030...7b9
Gjest Naria
Skrevet

Vi skal ha middagen på restaurant og menyen er som følger:

Forrett: Rimet laks – estragon mayonnaise – salat af syltet citron og courgette

sprødt rugbrød – rogn
Hovedrett: Kalveculotte – ristet jofruhummer – små gulerødder – gulerodspuré
braiseret løg – syltede gulerod i vinaigrette med hummerglace
Dessert: Sorbet
Gjest Anubiel
Skrevet

Vi skal ha:

Forrett: gravet ørret med sennepsdressing på ristet brød

Hovedrett: helgrillet lam, delikatessepølser, potetsalat med sennepsvinaigrette, ovnsbakte tromsnespoteter, tomatsalat med betaost, ovnsbakte grønnsaker, marinerte byggryn, bakte gulrøtter, hjemmebakt brød, smør, dressing og rømme

Dessert: enten panna cotta med myntemarinerte jordbær eller marengsrullade med bær

AnonymBruker
Skrevet

Hva er rimet laks? Estragon majjones? Majones med estragon?



Anonymous poster hash: a2030...7b9
Skrevet

Vi skal ha middagen på en restaurant på et hotell.

Forrett: Grillet sjøkreps med avokado og mangosalsa

Hovedrett: Helstekt oksestek med fløtegratinerte poteter, rødvinssaus, pastinakkpurré og glaserte grønnsaker.

Dessert: Sjokoladefoundant

Var på prøvesmaking - himmelsk :D

AnonymBruker
Skrevet

Hva er rimet laks? Estragon majjones? Majones med estragon?

Anonymous poster hash: a2030...7b9

Google er din venn.

Anonymous poster hash: 3a2a9...9e1

Skrevet

Vi ( eller jeg hehe) har komponert menyen helt selv....

Apiritiff: rabarbrasaft med "futt i" ( bruker et slags bruspulver, så det spraker munnen... ( dette er ikke en drink, men serveres i shotteglass med sugerør.... Alkoholfritt.

Forrett: risotto på kamchatkakrabbe

Hovedrett: helgrillet ytrefilèt av kalv, potetterrine, norske asparges og soppterte, timiansky

Dessert: kokospanacotta med pasjonsfruktsaus og kokoscrumble :)

Skrevet

Vi skal ha middagen på en restaurant på et hotell.

Forrett: Grillet sjøkreps med avokado og mangosalsa

Hovedrett: Helstekt oksestek med fløtegratinerte poteter, rødvinssaus, pastinakkpurré og glaserte grønnsaker.

Dessert: Sjokoladefoundant

Var på prøvesmaking - himmelsk :D

Høres ut som en innertier, både hovedretten og desserten er favoritter hos meg :)

  • Liker 1
Gjest Naria
Skrevet

Hva er rimet laks? Estragon majjones? Majones med estragon?

Anonymous poster hash: a2030...7b9

Rimet laks er laks som er saltet. Estragon majones er ganske selvforklarende. :)

Skrevet

Høres ut som en innertier, både hovedretten og desserten er favoritter hos meg :)

Tusen takk :)

Gjest Ciegus
Skrevet

Hva kostet menyene deres (uten drikke)? Vi har fått forslag på tre-retters nå, men prisen er 560,- per person. Syns det var litt dyrt, men det er ikke så mange alternativer. Hadde budsjettert med 500,- per person, så det ble litt mye. :( Det er da kongekrabbe til forrett, hjort til hovedrett og karamellpudding til dessert.

Gjest Anubiel
Skrevet (endret)

Aner faktisk ikke hva det koster ennå. Billigste alternativet kostet 670, men det er altså ikke vår meny. Tipper det blir rundt 1000 kr per meny.

Kongekrabbe og hjort er jo dyre ingredienser, så jeg synes ikke 560 kroner er særlig dyrt for det.

Endret av Anubiel
Skrevet (endret)

Vi skal ha middagen på restaurant og menyen er som følger:

Forrett: Rimet laks – estragon mayonnaise – salat af syltet citron og courgette

sprødt rugbrød – rogn
Hovedrett: Kalveculotte – ristet jofruhummer – små gulerødder – gulerodspuré
braiseret løg – syltede gulerod i vinaigrette med hummerglace
Dessert: Sorbet

Herregud, først klarte jeg å lese ristet jomfruhinner :skratte:

Endret av magicpie
  • Liker 1
Gjest Naria
Skrevet

Herregud, først klarte jeg å lese ristet jomfruhinner :skratte:

:fnise: Det hadde neppe vært spesielt godt.

Skrevet

Vår meny er ikkje spikra, men dette er oppsummeringa etter samtale med kokken:

Forrett av kongekrabbe og lokal aure (ørret), grønn salat og eplesaus

Hovedrett av lokalt storfe (Limousin), kombinasjon av filet og frikase. Sopp og linse-stuing og andre grønnsaker.

Dessert av lys og mørk sjokolade.

Prisen blir oppunder 500.

  • Liker 1
Gjest Solstråla88
Skrevet

Vi hadde:

Varm røyket laks med asparges og løkmarmelade til forret

Helstekt ytrefilet av svin, med ovnstekte poteter og grønnsaker og morkel og steinsoppsaus til hovedrett

Sjokolademousse og bringebærsorbet til dessert. Dennen var pyntet opp med en mango og bringebær coulis. Nam, vi var strålende fornøyde!

Skrevet

1. forrett: Røkt kyllingbryst

2. forrett: Bruschetta

Hovedrett: Oksemedaljong med pommes anne

Dessert: Bringebærsorbét

Mvh Yvonne :heiajente:

Gjest Hjertesukk
Skrevet

forrett: speketallerken med spekeskinke, fenalår, waldorfsalat og eggerøre
Hovedrett (2.serveringer) Kalveplumme med div. tilbehør
Dessert. Is med bær :-)

Bryllupsfesten er på en gård, og maten er deretter. Ikke noe superfjongt, men god mat man blir mett og fornøyd av ;-) Vi betaler pakkepris på 1250,- per gjest ink. vin til mat, oppdekking, lokale, servering etc.



Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...