AnonymBruker Skrevet 20. mai 2014 #1 Skrevet 20. mai 2014 Vil dere dele menyen med oss? Uansett om det var i 1987 eller på lørdag som var. Er sulten på ideer, spesielt til forrett og dessert... Anonymous poster hash: 8b4aa...365
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2014 #2 Skrevet 20. mai 2014 Forrett steinbit, hummer,reke tallerken Hovedrett helstekt indrefilet med glaserte grønnsaker dessert hjemmelaget div iser. Alt på restaurant. Stedet var kjent for maten sin,derfor valgte vi de Anonymous poster hash: a2030...7b9
Gjest Naria Skrevet 20. mai 2014 #3 Skrevet 20. mai 2014 Vi skal ha middagen på restaurant og menyen er som følger: Forrett: Rimet laks – estragon mayonnaise – salat af syltet citron og courgette sprødt rugbrød – rogn Hovedrett: Kalveculotte – ristet jofruhummer – små gulerødder – gulerodspuré braiseret løg – syltede gulerod i vinaigrette med hummerglace Dessert: Sorbet
Gjest Anubiel Skrevet 20. mai 2014 #4 Skrevet 20. mai 2014 Vi skal ha: Forrett: gravet ørret med sennepsdressing på ristet brød Hovedrett: helgrillet lam, delikatessepølser, potetsalat med sennepsvinaigrette, ovnsbakte tromsnespoteter, tomatsalat med betaost, ovnsbakte grønnsaker, marinerte byggryn, bakte gulrøtter, hjemmebakt brød, smør, dressing og rømme Dessert: enten panna cotta med myntemarinerte jordbær eller marengsrullade med bær
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2014 #5 Skrevet 20. mai 2014 Hva er rimet laks? Estragon majjones? Majones med estragon? Anonymous poster hash: a2030...7b9
Brud2014 Skrevet 20. mai 2014 #6 Skrevet 20. mai 2014 Vi skal ha middagen på en restaurant på et hotell. Forrett: Grillet sjøkreps med avokado og mangosalsa Hovedrett: Helstekt oksestek med fløtegratinerte poteter, rødvinssaus, pastinakkpurré og glaserte grønnsaker. Dessert: Sjokoladefoundant Var på prøvesmaking - himmelsk :D
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2014 #7 Skrevet 20. mai 2014 Hva er rimet laks? Estragon majjones? Majones med estragon? Anonymous poster hash: a2030...7b9 Google er din venn. Anonymous poster hash: 3a2a9...9e1
super-ida Skrevet 20. mai 2014 #8 Skrevet 20. mai 2014 Vi ( eller jeg hehe) har komponert menyen helt selv.... Apiritiff: rabarbrasaft med "futt i" ( bruker et slags bruspulver, så det spraker munnen... ( dette er ikke en drink, men serveres i shotteglass med sugerør.... Alkoholfritt. Forrett: risotto på kamchatkakrabbe Hovedrett: helgrillet ytrefilèt av kalv, potetterrine, norske asparges og soppterte, timiansky Dessert: kokospanacotta med pasjonsfruktsaus og kokoscrumble
Vaffel Skrevet 21. mai 2014 #9 Skrevet 21. mai 2014 Vi skal ha middagen på en restaurant på et hotell. Forrett: Grillet sjøkreps med avokado og mangosalsa Hovedrett: Helstekt oksestek med fløtegratinerte poteter, rødvinssaus, pastinakkpurré og glaserte grønnsaker. Dessert: Sjokoladefoundant Var på prøvesmaking - himmelsk :D Høres ut som en innertier, både hovedretten og desserten er favoritter hos meg 1
Gjest Naria Skrevet 21. mai 2014 #10 Skrevet 21. mai 2014 Hva er rimet laks? Estragon majjones? Majones med estragon? Anonymous poster hash: a2030...7b9 Rimet laks er laks som er saltet. Estragon majones er ganske selvforklarende.
Brud2014 Skrevet 21. mai 2014 #11 Skrevet 21. mai 2014 Høres ut som en innertier, både hovedretten og desserten er favoritter hos meg Tusen takk
Gjest Ciegus Skrevet 21. mai 2014 #12 Skrevet 21. mai 2014 Hva kostet menyene deres (uten drikke)? Vi har fått forslag på tre-retters nå, men prisen er 560,- per person. Syns det var litt dyrt, men det er ikke så mange alternativer. Hadde budsjettert med 500,- per person, så det ble litt mye. Det er da kongekrabbe til forrett, hjort til hovedrett og karamellpudding til dessert.
Gjest Anubiel Skrevet 22. mai 2014 #13 Skrevet 22. mai 2014 (endret) Aner faktisk ikke hva det koster ennå. Billigste alternativet kostet 670, men det er altså ikke vår meny. Tipper det blir rundt 1000 kr per meny. Kongekrabbe og hjort er jo dyre ingredienser, så jeg synes ikke 560 kroner er særlig dyrt for det. Endret 22. mai 2014 av Anubiel
magicpie Skrevet 22. mai 2014 #14 Skrevet 22. mai 2014 (endret) Vi skal ha middagen på restaurant og menyen er som følger: Forrett: Rimet laks – estragon mayonnaise – salat af syltet citron og courgette sprødt rugbrød – rogn Hovedrett: Kalveculotte – ristet jofruhummer – små gulerødder – gulerodspuré braiseret løg – syltede gulerod i vinaigrette med hummerglace Dessert: Sorbet Herregud, først klarte jeg å lese ristet jomfruhinner Endret 22. mai 2014 av magicpie 1
Gjest Naria Skrevet 22. mai 2014 #15 Skrevet 22. mai 2014 Herregud, først klarte jeg å lese ristet jomfruhinner Det hadde neppe vært spesielt godt.
*Frida* Skrevet 24. mai 2014 #16 Skrevet 24. mai 2014 Vår meny er ikkje spikra, men dette er oppsummeringa etter samtale med kokken: Forrett av kongekrabbe og lokal aure (ørret), grønn salat og eplesaus Hovedrett av lokalt storfe (Limousin), kombinasjon av filet og frikase. Sopp og linse-stuing og andre grønnsaker. Dessert av lys og mørk sjokolade. Prisen blir oppunder 500. 1
Gjest Solstråla88 Skrevet 24. mai 2014 #17 Skrevet 24. mai 2014 Vi hadde: Varm røyket laks med asparges og løkmarmelade til forret Helstekt ytrefilet av svin, med ovnstekte poteter og grønnsaker og morkel og steinsoppsaus til hovedrett Sjokolademousse og bringebærsorbet til dessert. Dennen var pyntet opp med en mango og bringebær coulis. Nam, vi var strålende fornøyde!
Anglofil Skrevet 26. mai 2014 #18 Skrevet 26. mai 2014 1. forrett: Røkt kyllingbryst 2. forrett: Bruschetta Hovedrett: Oksemedaljong med pommes anne Dessert: Bringebærsorbét Mvh Yvonne
Gjest Hjertesukk Skrevet 26. mai 2014 #19 Skrevet 26. mai 2014 forrett: speketallerken med spekeskinke, fenalår, waldorfsalat og eggerøre Hovedrett (2.serveringer) Kalveplumme med div. tilbehør Dessert. Is med bær :-) Bryllupsfesten er på en gård, og maten er deretter. Ikke noe superfjongt, men god mat man blir mett og fornøyd av ;-) Vi betaler pakkepris på 1250,- per gjest ink. vin til mat, oppdekking, lokale, servering etc.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå