Gå til innhold

Oppvarming av Nedfryst bakst


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det greit å fryse ned bakst, f.eks hjemmelaget facoccia, pirabrød osv? Jeg lurer på om det er best å ha dem halvstekt forså å fryse dem ned og varme dem opp ved senere tid eller om det går greit å varme dem opp ferdig, deretter å fryse dem ned og varme opp igjen? Blir kvaliteten dårlig av det?

Videoannonse
Annonse
Gjest Blubbs
Skrevet

Jeg har pleid å ferdigsteike alt, for å deretter fryse det ned når det er kaldt (samme dag). Det har fungert helt fint. Har aldri forsøkt å halvsteke det.

Skrevet

All småbakst som boller, horn, rundstykker og hamburgerbrød går helt fint å fryse ned. De bør få kjøle seg ned litt, før de puttes i en pose som lukkes godt og avkjøles helt. Så puttes posen i fryseren.

Når de skal tines tar en dem rett ut av fryseren og legger dem på rist midt i kald ovn, som settes på 175grader. Når ovnen blir 175 grader varm er bakverket som nybakt.

AnonymBruker
Skrevet

Focaccia steker jeg ferdig og fryser, for så å varme noen minutter i stekepanne eller stekeovn (rett fra fryseren).

Anonymous poster hash: ced16...9d6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...