mordecaiham Skrevet 15. mai 2014 #1 Skrevet 15. mai 2014 Er det greit å fryse ned bakst, f.eks hjemmelaget facoccia, pirabrød osv? Jeg lurer på om det er best å ha dem halvstekt forså å fryse dem ned og varme dem opp ved senere tid eller om det går greit å varme dem opp ferdig, deretter å fryse dem ned og varme opp igjen? Blir kvaliteten dårlig av det?
Gjest Blubbs Skrevet 16. mai 2014 #2 Skrevet 16. mai 2014 Jeg har pleid å ferdigsteike alt, for å deretter fryse det ned når det er kaldt (samme dag). Det har fungert helt fint. Har aldri forsøkt å halvsteke det.
Sølvrosen Skrevet 16. mai 2014 #3 Skrevet 16. mai 2014 All småbakst som boller, horn, rundstykker og hamburgerbrød går helt fint å fryse ned. De bør få kjøle seg ned litt, før de puttes i en pose som lukkes godt og avkjøles helt. Så puttes posen i fryseren. Når de skal tines tar en dem rett ut av fryseren og legger dem på rist midt i kald ovn, som settes på 175grader. Når ovnen blir 175 grader varm er bakverket som nybakt.
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2014 #4 Skrevet 16. mai 2014 Focaccia steker jeg ferdig og fryser, for så å varme noen minutter i stekepanne eller stekeovn (rett fra fryseren). Anonymous poster hash: ced16...9d6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå