tøydokka Skrevet 14. mai 2014 #1 Skrevet 14. mai 2014 Jeg har noen svinefileter som jeg tenkte å lage schnitzler av. Har lest noen oppskrifter for å se hvordan man gjør det. Da skal man banke på kjøttet til det blir flatt, vende det i vispet egg og deretter i griljermel! Er dette et spesielt mel eller er det kromler/smuler? Har hverken brød eller geriljamel i hus. Kan jeg knuse knekkebrød og bruke det mon tro?
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2014 #2 Skrevet 14. mai 2014 Griljermel er griljermel, og kjøpes i egne pakker, men du kan garantert bruke smuler av hva enn du har Google "lage griljermel". Anonymous poster hash: d4aa4...0da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå