AnonymBruker Skrevet 13. mai 2014 #1 Skrevet 13. mai 2014 Hei Jeg vil skjære en sprekk på langs i kyllingfilet og fylle med ost, pesto o.l. Men hvordan skal jeg feste den? I oppskriftene jeg har funnet skal man surre bacon rundt, men jeg liker ikke bacon, så vil heller bruke noe tau. Tauet må tåle bruning i stekepanna først, og så 20-30min i stekeovn på 200 grader. Anonymous poster hash: 52f7b...357
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2014 #2 Skrevet 13. mai 2014 Troll. Alle liker bacon. Anonymous poster hash: 9a00d...f23 6
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2014 #3 Skrevet 13. mai 2014 Troll. Alle liker bacon. Anonymous poster hash: 9a00d...f23 Nei, alle liker ikke bacon. Det er faktisk noe av det vondeste jeg vet om. ts Anonymous poster hash: 52f7b...357 2
Gjest Funky Punk Skrevet 13. mai 2014 #4 Skrevet 13. mai 2014 Må du ha noe rundt da? Jeg pleier noen ganger p bruke bacon, men når jeg ikke vil ha det så lar jeg den bare være som den er.
Notisblokk Skrevet 13. mai 2014 #5 Skrevet 13. mai 2014 Du kjøper tau på vanlig matbutikk. Husker ikke hva det heter, men hos de matbutikkene jeg har kjøpt det i står det ved glapak, aluminiumsfolie og plastikkposer/stekeposer
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2014 #6 Skrevet 13. mai 2014 Hyssing, men du kan jo bruke tannpirker til å holde den igjen og Anonymous poster hash: b5ea2...c10 2
spektralkatt Skrevet 13. mai 2014 #8 Skrevet 13. mai 2014 du trenger ikke surre en kyllingfilet, det er bare å skjære en lomme i fileten, og fylle den med det du vil, og legge den i stekepanna. Går helt fint.
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2014 #9 Skrevet 13. mai 2014 Troll. Alle liker bacon.Anonymous poster hash: 9a00d...f23 Anonymous poster hash: 8f06f...26d
SiMa Skrevet 13. mai 2014 #10 Skrevet 13. mai 2014 Hei Jeg vil skjære en sprekk på langs i kyllingfilet og fylle med ost, pesto o.l. Men hvordan skal jeg feste den? I oppskriftene jeg har funnet skal man surre bacon rundt, men jeg liker ikke bacon, så vil heller bruke noe tau. Tauet må tåle bruning i stekepanna først, og så 20-30min i stekeovn på 200 grader. Anonymous poster hash: 52f7b...357 Hyssing. Bomullsgarn.
Gjest Eurodice Skrevet 13. mai 2014 #11 Skrevet 13. mai 2014 Hei Jeg vil skjære en sprekk på langs i kyllingfilet og fylle med ost, pesto o.l. Men hvordan skal jeg feste den? I oppskriftene jeg har funnet skal man surre bacon rundt, men jeg liker ikke bacon, så vil heller bruke noe tau. Tauet må tåle bruning i stekepanna først, og så 20-30min i stekeovn på 200 grader. Anonymous poster hash: 52f7b...357 TAU? Bruk et skikkelig hamptau, så går det nok bra 2
Gjest Lille-pus Skrevet 13. mai 2014 #12 Skrevet 13. mai 2014 Til kyllinfilèt kan du lukke åpningen med en tannpirker eller to. Case closed, bokstavelig talt
Chloe- Skrevet 13. mai 2014 #13 Skrevet 13. mai 2014 Vær obs på at hyssing må være uvokset, og at tannpirkerne må være uten mentolsmak. Sånn, case closed. 1
Kvist Skrevet 13. mai 2014 #15 Skrevet 13. mai 2014 Og kutt ned på steketida eller temperaturen da. Bruning først og 30 min på 200 grader = knusktørr og trist kylling.
Floskelfrosk Skrevet 13. mai 2014 #16 Skrevet 13. mai 2014 Jeg vet ikke hva som er verst av "hvordan tau?" og "hvem tau?". Og da kommer jo "tau" (???) i tillegg 2
Chloe- Skrevet 13. mai 2014 #17 Skrevet 13. mai 2014 Jeg vet ikke hva som er verst av "hvordan tau?" og "hvem tau?". Og da kommer jo "tau" (???) i tillegg Hvordan og hvem er feil, ja. Men hva er galt med "tau"?
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2014 #18 Skrevet 13. mai 2014 Og kutt ned på steketida eller temperaturen da. Bruning først og 30 min på 200 grader = knusktørr og trist kylling. Merkelig, jeg pleier alltid å ha kyllingfileten på 200 grader i 30 minutter. Alltid blitt skikkelig saftige. Anonymous poster hash: c7caf...d74
Floskelfrosk Skrevet 13. mai 2014 #19 Skrevet 13. mai 2014 Hvordan og hvem er feil, ja. Men hva er galt med "tau"? Jeg ser på tau som noe mer kraftig enn tråd eller hyssing. Men nok om det
Gjest Funky Punk Skrevet 13. mai 2014 #20 Skrevet 13. mai 2014 Merkelig, jeg pleier alltid å ha kyllingfileten på 200 grader i 30 minutter. Alltid blitt skikkelig saftige. Anonymous poster hash: c7caf...d74 Er jo forskjell på ovner også. I min ovn så ville kyllingen blitt så tørr at jeg ikke hadde klart å svelge den På 200 grader så kan jeg ha en kyllingfilet i ovnen i max 20 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå