Gå til innhold

Hvilken mat husker dere fra nittitallet?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Det burde vært ulovlig. Makan til ekkel rett. Husker jeg fikk det servert som gjest og jeg brakk meg av frityrstanken. De som liker fondue burde begynne å jobbe på McDonalds.

Fiskepudding, erter fra boks, reker i lake, hvit saus og terteskjell er det jeg husker best.

Anonymous poster hash: 1146b...55b

Jeg synes det er godt, men det kan ikke lages inne. Man må ta det på veranden eller i uthuset eller noe.

Anonymous poster hash: aedae...9a0

Skrevet

Hakkasteik... Så fryktelig mye hakkasteik... :grine:

Skrevet

Joikakaker

Mye spagetti med fks bacon eller laksebiter

AnonymBruker
Skrevet

Spagetti a la capri på brødskive var en slager når Mamma jobba kveld.
Mye poteter, ris og makaroni som tilbehør til middag. Fiskepinner, kokt fisk, fiskeboller og fiskekaker. grønnsakene var ALLTID kokte gulrøtter og til lørdagskosen fikk vi salat, det var liksom litt luksus med rå grønnsaker :P

Lørdagsmat var enten kyllinglår, hamburger, spagetti eller hjemmelaga pizza. Seigmenn, dumle, mentos og crispo var fast lørdagsgodis. Av kaker var det alltid langpanne-sjokoladekake eller bløtkake.

Ellers spiste vi mye brødskiver og tine yoghurt + drikkeyoghurt.



Anonymous poster hash: 9812b...8f1
AnonymBruker
Skrevet

Maxboller med spaghetti! Også fiskekaker på brødskive. I helgene gikk det mye i lasagne, gryterett i pitabrød og taco med skjell :)

Anonymous poster hash: 8edc1...144

AnonymBruker
Skrevet

Hos farmor og farfar ville jeg alltid ha spaghetti med kjøttsaus når jeg overnattet på lørdager. Husker kjøttsausen besto av kjøttdeig, hermetis chapugnong og brun saus. Altså ikke tomatsaus :P men det var godt! Også tv-godt pose til barne tv

Anonymous poster hash: 8edc1...144

Skrevet

Også tørre nudler. Moste dem , krydra dem og spiste dem som snacks.

Gjest BrienneOfTarth
Skrevet

Også tørre nudler. Moste dem , krydra dem og spiste dem som snacks.

Haha,jeg også :)

Gjest BrienneOfTarth
Skrevet

Ellers husker jeg:

tomatsuppe og pannekaker

kjøttkaker,gjerne sammen med middagspølser

middagspølser med diverse tilbehør,men alltid kokte poteter. Det spiste vi mye av husker jeg.

fiskepudding

Lørdagskosen var som regel grøt tidlig på dagen også hjemmelaget pizza. Etter hvert ble det taco,biff og litt mer fancy :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...