Gjest Anastasia Skrevet 14. mai 2014 #41 Skrevet 14. mai 2014 Big One Original Raclette Taco Gryteretter - spesielt Toro Kylling - ofte grilla kylling med pommes frites Kjøttkaker! Sodd Brødskiver med hapå eller nugatti - yuck, så søtt, fatter ikke at jeg likte det så godt. Jeg spiser forsåvidt mye av dette den dag i dag
Gjest rådyr Skrevet 14. mai 2014 #42 Skrevet 14. mai 2014 Texmex, sushi og indisk på restaurant. Raclette var en schlager i helgene. Ellers gikk det mye i pasta og greske retter. Mesteparten av det som er nevnt før her er 70- og 80-talls for meg, men det har jo med alder å gjøre. 2
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2014 #43 Skrevet 14. mai 2014 Texmex, sushi og indisk på restaurant. Raclette var en schlager i helgene. Ellers gikk det mye i pasta og greske retter. Mesteparten av det som er nevnt før her er 70- og 80-talls for meg, men det har jo med alder å gjøre. Sushi på 90tallet?:O Anonymous poster hash: 433e3...030
rouge noir Skrevet 14. mai 2014 #44 Skrevet 14. mai 2014 Sånn jordbærpulver til melken med den røde koppen man shaket den i. Husker ikke hva den heter, men tror det var en gutt utenpå esken med en rød caps eller noe? Skulle ønske den kom tilbake igjen. Ja, jeg husker den! Den kom med både jordbærpulver og sjokoladepulver, og så shaket man i koppen og hadde ferdig milkshake! Pappa kjøpte en sånn til meg, men etter å ha regnet litt på det, mente han seg snytt fordi pulveret kostet så mye i forhold til Nesquick 1
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2014 #45 Skrevet 14. mai 2014 Dinosaur og Spise Girls-kjærligheter. Det var sånn sur dip man skulle dippe kjærligheten i, så fulgte det med klistremerke! Anonymous poster hash: 1b941...2eb
Frøken Freidig Skrevet 14. mai 2014 #47 Skrevet 14. mai 2014 Mye brun saus og hvit saus ja. Generelt mye potetmiddager til hverdags (hang igjen fra de forrige tiårene). Pølse i brød (altså kokte pølser, ikke på grill) er også noe jeg forbinder med nittitallet! 1
Gjest rådyr Skrevet 14. mai 2014 #48 Skrevet 14. mai 2014 Sushi på 90tallet?:O Anonymous poster hash: 433e3...030 Jepp:) Mest i utlandet, men også i Oslo. Man fikk dessuten kjøpt råvarer i butikk på Majorstuen. 1
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2014 #49 Skrevet 14. mai 2014 Sushi på 90tallet?:OAnonymous poster hash: 433e3...030 Jeg er ikke den du spør, men byens største Sushi resturant har drevet i 25år. Så ja, sushi på 90tallet. Men ble plutselig "mote" rundt 2006 husker jeg. Anonymous poster hash: ce88f...59c 4
BeautyFuzz Skrevet 14. mai 2014 #50 Skrevet 14. mai 2014 Servelatpølse kuttet i skiver, stekt i ovn med tomatsaus og poteter attåt. *grøss* "Sjømannsbiff" ( potetskiver, kjøttdeig, buljongvann, ketchup og ost, gratineres i ovn). 1
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2014 #51 Skrevet 14. mai 2014 Jeg er ikke den du spør, men byens største Sushi resturant har drevet i 25år. Så ja, sushi på 90tallet. Men ble plutselig "mote" rundt 2006 husker jeg.Anonymous poster hash: ce88f...59c Hvilken restaurant er det? Ja var vel litt det jeg følte, at det var ikke "på mote" så tidlig som 90tallet, selv om det var tilgjengelig. Anonymous poster hash: 433e3...030
Haribo Skrevet 14. mai 2014 #52 Skrevet 14. mai 2014 Tv pizza Hjemmelaget pizza med 1kg ost Forskjellige gryteretter Spaghetti med kjøttsaus Piroger Lasagne Pitabrød med div.fyll gjerne kjøttdeig og kinakål med thousand island dressing Bollefrikase
Mormont Skrevet 14. mai 2014 #53 Skrevet 14. mai 2014 Syns det var mye mer halvfabrikata på 90-tallet enn det er nå. Kan huske spesielt disse rettene: - Diverse gryteretter fra Toro, bl.a meksikansk og orientalsk gryte - Fiskeboller i hvit saus - Spaghetti med toro-saus, gjerne med litt biter av pølser i - Koteletter med hermetiske erter og brun saus - Kyllingvinger med fin baguette og salt potetgull ( ) - Pannekaker og tomatsuppe - Pytt i panne - Trøndersodd på boks - Hjemmelaget pizza, selvsagt med et tonn kjøttdeig og ost Rart at jeg var et lubbent barn 2
miaw Skrevet 14. mai 2014 #54 Skrevet 14. mai 2014 Tine milkshake og duoyougherten som jeg av og til fikk når jeg var med mamma på butikken. Husker vi starta med "taco" og det var kjøttdeig, pitabrød og ketchup Makaroni og skinke. Bare det!
Gjest Inggolf Skrevet 14. mai 2014 #55 Skrevet 14. mai 2014 (endret) Sånn jordbærpulver til melken med den røde koppen man shaket den i. Husker ikke hva den heter, men tror det var en gutt utenpå esken med en rød caps eller noe? Skulle ønske den kom tilbake igjen. Den shakeren har jeg enda! Jeg husker at man kjøpte den i en pakke som også inneholdt noen poser med oboy-pulver, så shaket man det i shakeren. Nammmmmm, det var så fantastisk! Edit; Fant et bilde av det gitt! Endret 14. mai 2014 av Noz 10
Gjest Inggolf Skrevet 14. mai 2014 #56 Skrevet 14. mai 2014 Syns det var mye mer halvfabrikata på 90-tallet enn det er nå. Kan huske spesielt disse rettene: - Diverse gryteretter fra Toro, bl.a meksikansk og orientalsk gryte - Fiskeboller i hvit saus - Spaghetti med toro-saus, gjerne med litt biter av pølser i - Koteletter med hermetiske erter og brun saus - Kyllingvinger med fin baguette og salt potetgull ( ) - Pannekaker og tomatsuppe - Pytt i panne - Trøndersodd på boks - Hjemmelaget pizza, selvsagt med et tonn kjøttdeig og ost Rart at jeg var et lubbent barn Mer? Alt dette finnes jo fortsatt, pluss hundretalls andre ferdigretter også. Foresten: Falunkorv minner jeg mye om 90-tallet! Det var stas å ha på matpakka husker jeg 2
Mormont Skrevet 14. mai 2014 #57 Skrevet 14. mai 2014 Mer? Alt dette finnes jo fortsatt, pluss hundretalls andre ferdigretter også. Foresten: Falunkorv minner jeg mye om 90-tallet! Det var stas å ha på matpakka husker jeg Joda, men syns det var mer utbredt å ha ferdigmat til middag hver dag på 90-tallet, nå er det nesten litt tabu å spise mye ferdigmat. Alt skal helst lages fra bunnen av osv. Men det er selvsagt min subjektive erfaring, da. 3
pinar Skrevet 14. mai 2014 #58 Skrevet 14. mai 2014 Joda, men syns det var mer utbredt å ha ferdigmat til middag hver dag på 90-tallet, nå er det nesten litt tabu å spise mye ferdigmat. Alt skal helst lages fra bunnen av osv. Men det er selvsagt min subjektive erfaring, da. Jeg har samme inntrykk. Det er mye mer fokus på å lage mat fra bunn av nå enn jeg husker det var på 90-tallet. En annen ting som jeg tror har noe å si er at folk reiser mer, og lar seg innspirere til å lage mye mer variert mat. På 90-tallet var taco og lasagne små eksotisk, og da var det lett å lage toro og andre hjelpemidler. 1
Shinigami Skrevet 14. mai 2014 #59 Skrevet 14. mai 2014 Fiskeboller i hvit saus med karri. Fiskekaker med brun saus eller sjysaus. Husker godt noen hjerteformede fiskekaker. Tomatsuppe med makaroni. Pølser i små biter og makaroni. 1
Gjest Inggolf Skrevet 14. mai 2014 #60 Skrevet 14. mai 2014 Joda, men syns det var mer utbredt å ha ferdigmat til middag hver dag på 90-tallet, nå er det nesten litt tabu å spise mye ferdigmat. Alt skal helst lages fra bunnen av osv. Men det er selvsagt min subjektive erfaring, da. åja, sånn ja...Fokus er jo noe annet enn utvalg..Ikke nødvendigvis, men i denne situasjonen så.. Men ja, det er større fokus på hjemmelaget mat nå, men alikevell så tjenes det jo godt på disse halvfabrikata-produktene, så det aner meg at de blir flittigere brukt enn mange tørr å innrømme (Spesielt her på kg! ) Men denne diskusjonen blir nok litt OT..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå