Gjest Vinglepetra Skrevet 11. mai 2014 #1 Del Skrevet 11. mai 2014 Hei, jeg fikk så lyst på full english breakfast. I England så server dem så gode pølser til, jeg vet ikke hvilke pølser som kan erstatte disse. Har dere forslag? Bacon i England er mye tykkere enn her til lands, det har jeg erstattet med Skogsbacon. Men pølsene er det verre med. Jeg trenger noen gode pølser med mye smak. Alle forslag er mottas med takk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jus sanguinis Skrevet 11. mai 2014 #2 Del Skrevet 11. mai 2014 Import kan jo være en løsning hvis du ikke finner lignende pølser i Norge. Men egentlig så vet jeg ikke så mye om det. Grunnen til at jeg i det hele tatt svarer er at jeg ville si at det er mulig å få kjøpt stykker med hel bacon i Norge som du selv skjærer opp og bestemmer skivetykkelsen på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amarone Skrevet 11. mai 2014 #3 Del Skrevet 11. mai 2014 Grøstadgris har engelsk frokostpølse: http://grostadgris.no/produkter/engelsk-frokostpolse/ Har sett engelsk bacon på Menybutikker også (tykke filetskiver). Full English er glimrende, bare jeg slipper unna de kvalme bønnene... ;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vinglepetra Skrevet 11. mai 2014 #4 Del Skrevet 11. mai 2014 Grøstadgris har engelsk frokostpølse: http://grostadgris.no/produkter/engelsk-frokostpolse/ Har sett engelsk bacon på Menybutikker også (tykke filetskiver). Full English er glimrende, bare jeg slipper unna de kvalme bønnene... ;-) Takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille-pus Skrevet 11. mai 2014 #5 Del Skrevet 11. mai 2014 Grøstadgris har engelsk frokostpølse: http://grostadgris.no/produkter/engelsk-frokostpolse/ De der er veldig, veldig gode..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2014 #6 Del Skrevet 11. mai 2014 Grilstad har fått tykke skiver av bacon Anonymous poster hash: d6f4c...972 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vinglepetra Skrevet 11. mai 2014 #7 Del Skrevet 11. mai 2014 Grilstad har fått tykke skiver av bacon Anonymous poster hash: d6f4c...972 Takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 12. mai 2014 #8 Del Skrevet 12. mai 2014 Når jeg er i Skottland og bestiller frokost der, pleier jeg i tillegg til det sedvanlige utvalget også å finne Lorne/Sliced Sausage til. Og det smaker bare fantastisk. I motsetning til vanlige pølser, kan du lett lage Lorne Sausage selv. Her finner du oppskriften: http://www.rampantscotland.com/recipes/blrecipe_sliced.htm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2014 #9 Del Skrevet 12. mai 2014 Sist jeg var i UK brukte de "danish bacon" og det er det fint mulig å få tak i her til lands =) Anonymous poster hash: a98ba...1dd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå