cerruti Skrevet 8. mai 2014 #1 Skrevet 8. mai 2014 Hei! Jeg begynner å se et mønster for hvorfor jeg ryker på en baguett osv til lunsj gang på gang; rett og slett dårlig planlegging.... Hvordan gjør dere det? Når dietten helst skal bestå av sunne proteiner, litt fett og ikke så mye karbo.
Gjest Runforit Skrevet 8. mai 2014 #2 Skrevet 8. mai 2014 Lager lunsj hjemme. Enkelt å tilberede kvelden før og settes klar i kjøleskapet. 2
pinar Skrevet 8. mai 2014 #3 Skrevet 8. mai 2014 Egge retter kan fint lages dagen i forveien. Ta med litt nøtter f.eks. Ellers syns jeg det er veldig godt å blande havregryn, nøtter, br etc i et glass med logg og la det trekke med melk/yoghurt til dagen etter. Blir en slags kald havregrøt. Veldig godt.
cerruti Skrevet 8. mai 2014 Forfatter #4 Skrevet 8. mai 2014 Lager lunsj hjemme. Enkelt å tilberede kvelden før og settes klar i kjøleskapet. Men hva kan jeg lage - bør både smake godt og være sunt.
Gjest Runforit Skrevet 8. mai 2014 #5 Skrevet 8. mai 2014 Men hva kan jeg lage - bør både smake godt og være sunt. http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/lunsj/http://www.ingridsblogg.no/?page_id=409684
cerruti Skrevet 8. mai 2014 Forfatter #6 Skrevet 8. mai 2014 http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/lunsj/http://www.ingridsblogg.no/?page_id=409684 Takk - skal se!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå