AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #1 Skrevet 7. mai 2014 Hei, jeg har litt ufrivillig tatt på meg oppgaven, skal servere 17.mai frokost til 10 stykker, alle er voksne. Jeg trenger tips og råd, samt en liste over obligatoriske ting. Dette er første gang jeg gjør dette, og har aldri vært med på dette før så jeg er veldig usikker. Dette er det jeg har tenkt å servere: Loff grovt brød eggerøre karbonader fersk presset appelsinjuice roastbiff, pålegg diverse grønt (salat, paprika, agurk, tomat) Reker majones Har jeg glemt noe? Må jeg legge til flere ting? Alle råd mottas med takk. Anonymous poster hash: 30acb...a42
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #2 Skrevet 7. mai 2014 Nasjonalretten selvfølgelig; Grandiosa! Anonymous poster hash: 52a31...f85
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #4 Skrevet 7. mai 2014 Smør, salt, pepper, evt annet krydder, kaffe, ketchup, sennep, Anonymous poster hash: f7ce1...861
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #7 Skrevet 7. mai 2014 Einerrøkt laks eller ørret, til eggerøra NAM Anonymous poster hash: f7ce1...861
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #8 Skrevet 7. mai 2014 Stekt løk og ertestuing til karbonadene. Anonymous poster hash: f7ce1...861 1
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #9 Skrevet 7. mai 2014 Sitron til rekene og evt til laksen Persillekvast til pynt Anonymous poster hash: f7ce1...861 1
dillyduzit Skrevet 7. mai 2014 #12 Skrevet 7. mai 2014 Når det er snakk om loff og grøvt brød, snakker du rundstykker eller brød? Personlig ville jeg gått for en blanding.
Kontormus Skrevet 7. mai 2014 #13 Skrevet 7. mai 2014 Dill til rekene. Ellers funker spekemat også fint.
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #14 Skrevet 7. mai 2014 Når det er snakk om loff og grøvt brød, snakker du rundstykker eller brød? Personlig ville jeg gått for en blanding. spiralloff og grove rundstykkerAnonymous poster hash: 30acb...a42
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #15 Skrevet 7. mai 2014 Hva skal en ha til den eggerøra? Glemte å legge til røkt laks Anonymous poster hash: 30acb...a42
dillyduzit Skrevet 7. mai 2014 #16 Skrevet 7. mai 2014 (endret) spiralloff og grove rundstykkerAnonymous poster hash: 30acb...a42 Kjøp inn litt gode oster, evnt. Noe Brie og honning, dill, spekemat. Og drikke, kan hende at ikke alle vil begynne med alkohol så tidlig på dagen. Endret 7. mai 2014 av dillyduzit
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #17 Skrevet 7. mai 2014 Stekt løk og ertestuing til karbonadene.Anonymous poster hash: f7ce1...861 Er det vanlig å ha ertestuing til karbonader? Hvis det er tilfelle må jeg lære meg å lage dette. ...Anonymous poster hash: 30acb...a42
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #18 Skrevet 7. mai 2014 Er det vanlig å ha ertestuing til karbonader? Hvis det er tilfelle må jeg lære meg å lage dette. ...Anonymous poster hash: 30acb...a42 http://kristinsmiddagstips.blogspot.no/2012/05/karbonadesmrbrd-med-grnn-ertestuing-og.html Nam Anonymous poster hash: f7ce1...861
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #19 Skrevet 7. mai 2014 Flere her som nevner "gode oster", kan dere være så vennlige å spesifisere? Er Brie, Norzola, Castello Blue etc. "Fine nok"? Anonymous poster hash: 30acb...a42 1
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #20 Skrevet 7. mai 2014 http://kristinsmiddagstips.blogspot.no/2012/05/karbonadesmrbrd-med-grnn-ertestuing-og.html Nam Anonymous poster hash: f7ce1...861 Takker Anonymous poster hash: 30acb...a42
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå