Gjest gjest17 Skrevet 11. mai 2014 #21 Del Skrevet 11. mai 2014 Takk for alle tips Men å steke den lenger enn 25 min syns jeg virker rart da den var gjennomstekt og gyldenbrun oppå etter 25 min. Den var ganske tynn. Hadde hevet i ovnen men ikke mye.Anonymous poster hash: 905af...f28 Jeg bruker en tilsvarende oppskrift, omtrent lik, der må jeg steke mye lengre enn de oppgitte 25 minuttene. Steker til den er fin og brun på toppen, så legger jeg over bakepapir og steker ytterlige rundt 20 minutter. Sjekk med bakenål. :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå