Gå til innhold

bakte focaccia, hva gjorde jeg galt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Gjest gjest17

Takk for alle tips :) Men å steke den lenger enn 25 min syns jeg virker rart da den var gjennomstekt og gyldenbrun oppå etter 25 min. Den var ganske tynn. Hadde hevet i ovnen men ikke mye.Anonymous poster hash: 905af...f28

Jeg bruker en tilsvarende oppskrift, omtrent lik, der må jeg steke mye lengre enn de oppgitte 25 minuttene. Steker til den er fin og brun på toppen, så legger jeg over bakepapir og steker ytterlige rundt 20 minutter. Sjekk med bakenål. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...