AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #1 Skrevet 7. mai 2014 Her trenger jeg noen erfaringer med å "trekke" og ikke koke kjøtt. Jeg så på en oppskrift hvor svineknoke (til komler) skal trekke til det slipper benet. Selv har jeg alltid latt det småkoke, men mulig det ikke er så lurt? Om jeg forstår trekke, så skal man da rett under kokepunktet. Altså INGEN bobler. Beklager et sikkert utrolig dumt spm, men jeg ser for meg at det aldri blir ferdig om det ikke småkoker ihvertfall. Har ikke dårlig tid sånn sett og det må gjerne stå 2-3 timer om det blir bedre av å trekke så lenge. Erfaringer? Anonymous poster hash: cd2bc...c8e
Bodhisativa Skrevet 7. mai 2014 #2 Skrevet 7. mai 2014 Jeg har i hvertfall erfart at det ikke er noe farlig om det småbobler litt, så lenge det ikke koker tørt. Lager ertesuppe på svineknoke titt og ofte, og kjøttet blir mørt og faller av beinet...mmmmm
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #3 Skrevet 7. mai 2014 Jeg har alltid pleid å trekke det. Har alltid pleid å ha vannet på rundt 90 grader. Tar vel alt fra 2 til 4 timer. Anonymous poster hash: c886c...e26
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2014 #4 Skrevet 7. mai 2014 Tusen takk for svar :-) Anonymous poster hash: cd2bc...c8e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå