Aviendha Skrevet 5. mai 2014 #1 Skrevet 5. mai 2014 Det har seg sånn at jeg kjøpte margarin uten melk (og soya) for å bake en helt vanlig sjokoladekake. Har bakt denne kaken mange ganger før, og den skal bli omtrent fire cm. høy. Nå ble den derimot knappe 0.5 cm, og jeg skjønner ikke hva jeg har gjort galt! Har margarinen jeg brukte andre egenskaper enn "vanlig" margarin? For ordenens skyld, dette var den jeg brukte: https://www.google.no/search?q=margarin+uten+melk&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kpZnU_ieLYeAyAOh74C4AQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#facrc=_&imgdii=_&imgrc=tMR943hWf_LPgM%253A%3BBz9bUG-b-x3J6M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.melange.no%252Fforside%252F_image%252F316104.jpeg%253F_encoded%253D2f66666666666678302f30382f29303033286874646977656c616373%2526_ts%253D143dd4a4cd0%3Bhttp%253A%252F%252Fmelange.no%252F316109.cms%3B300%3B244
Thorn Skrevet 5. mai 2014 #2 Skrevet 5. mai 2014 Jeg har aldri opplevd at den har oppført seg annerledes enn vanlig smør eller margarin, syns det ville vært merkelig om det var smøret sin feil. Kanskje der bare var en sånn dag? Jeg har forresten kun brukt det i eplekake, men det burde vel ikke ha noe å si?
Euphemia Skrevet 5. mai 2014 #3 Skrevet 5. mai 2014 Jeg bruker alltid den margarinen, aldri opplevd problemer med heving av kake. Kanskje du glemte bakepulveret?
Aviendha Skrevet 5. mai 2014 Forfatter #4 Skrevet 5. mai 2014 Jeg bruker alltid den margarinen, aldri opplevd problemer med heving av kake. Kanskje du glemte bakepulveret? Ganske sikker på at jeg husket bakepulver :-) Kaken ble spiselig uansett, selv om den er flat, haha.
Aviendha Skrevet 5. mai 2014 Forfatter #5 Skrevet 5. mai 2014 Jeg har aldri opplevd at den har oppført seg annerledes enn vanlig smør eller margarin, syns det ville vært merkelig om det var smøret sin feil. Kanskje der bare var en sånn dag? Jeg har forresten kun brukt det i eplekake, men det burde vel ikke ha noe å si? Var en sjokoladekake dette. Jeg får prøve på nytt
Euphemia Skrevet 5. mai 2014 #6 Skrevet 5. mai 2014 hehe. har du en lunefull ovn? jeg hadde en slik en tidligere. 1
Aviendha Skrevet 5. mai 2014 Forfatter #7 Skrevet 5. mai 2014 hehe. har du en lunefull ovn? jeg hadde en slik en tidligere. Det er første gangen jeg lager denne kaken i ovnen ja! Hm..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå