AnonymBruker Skrevet 3. mai 2014 #1 Skrevet 3. mai 2014 Etter 15 år på glutenfri kost var det spennende å skulle smake grandiosa igjen. Jeg husker ikke hvordan den smakte, men jeg husket at den kunne være et greit og kjapt alternativ. Etter første tygg kjente jeg at "slik var det den smakte ja, det stemmer", den smakte akkurat som før. Så, for de som liker grandiosa, men som ikke har kunnet spise det på grunn av glutenet, den glutenfri smaker som vanlig. Anonymous poster hash: 29838...083
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2014 #2 Skrevet 3. mai 2014 Var den god da? Anonymous poster hash: 1d367...3b1
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2014 #3 Skrevet 3. mai 2014 Var den god da? Anonymous poster hash: 1d367...3b1 Den smaker som vanlig grandiosa, noe som for min del betyr "helt grei". Men for de som liker grandiosa, og som har savnet den, vil den være god. Anonymous poster hash: 29838...083
MarianneE Skrevet 3. mai 2014 #4 Skrevet 3. mai 2014 Kjøpte idag faktisk. Ikke vært noe savn men jeg har blitt så nysgjerrig på den at den ble kjøpt.
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2014 #5 Skrevet 3. mai 2014 Den smaker som vanlig grandiosa, noe som for min del betyr "helt grei". Men for de som liker grandiosa, og som har savnet den, vil den være god. Anonymous poster hash: 29838...083 Hva slags fyll er det på den? Anonymous poster hash: 1d367...3b1
Gjest crazycatlady Skrevet 3. mai 2014 #6 Skrevet 3. mai 2014 Hvor fant du den? Gleder meg til å smake! Var bunnen bra? Ikke alle som kan dette med glutenfri bunn.
Tanntrollet Skrevet 3. mai 2014 #7 Skrevet 3. mai 2014 Kjæresten til datteren min tåler ikke gluten, så jeg har tenkt å kjøpe opp noen å legge i fryseren. Alltid kjekt å ha noe lettvint å ty til - som også han kan spise. Fint å høre andres erfaringer på den
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2014 #8 Skrevet 3. mai 2014 Hva slags fyll er det på den? Anonymous poster hash: 1d367...3b1 Det er det ordinære grandiosafyllet. Anonymous poster hash: 29838...083
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2014 #9 Skrevet 3. mai 2014 Hvor fant du den? Gleder meg til å smake! Var bunnen bra? Ikke alle som kan dette med glutenfri bunn. Den er i alle fall å finne på meny, Ica, og obs. Andre butikker har jeg ikke vært innom. Bunnen var god, men hvis jeg husker riktig er den litt bløtere en den ordinære. Ikke tørr! Anonymous poster hash: 29838...083
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2014 #11 Skrevet 3. mai 2014 Jeg fant den på rema! Men det var dyrt, 63 kr. Anonymous poster hash: 1d367...3b1
Mariell007 Skrevet 3. mai 2014 #12 Skrevet 3. mai 2014 Og jeg som er allergisk mot glutenfritt hvordan kan du være allergisk mot noe som er glutenfritt? kan du ikke spise noe som ikke har gluten i seg da? 1
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2014 #13 Skrevet 3. mai 2014 Og jeg som er allergisk mot glutenfritt Det finnes da vanlig grandiosa hvis du vil ha det, du behøver jo ikke spise den glutenfri. Anonymous poster hash: 29838...083
Gjest crazycatlady Skrevet 3. mai 2014 #14 Skrevet 3. mai 2014 Den er i alle fall å finne på meny, Ica, og obs. Andre butikker har jeg ikke vært innom. Bunnen var god, men hvis jeg husker riktig er den litt bløtere en den ordinære. Ikke tørr! Anonymous poster hash: 29838...083 Så bra at den var god og ikke tørr! Enkelte glutenfri bunner er jo reneste kjeksen.
MarianneE Skrevet 4. mai 2014 #15 Skrevet 4. mai 2014 Jeg spiste pizzaen igår og syntes den var god. Selv min mann som spiser gluten syntes grandisen smakte som vanlig.
Gjest Daenerys Skrevet 4. mai 2014 #16 Skrevet 4. mai 2014 Jeg hadde den også i går, grandiosa er en av tingene jeg har savnet av en eller annen grunn Jeg er veldig sensitiv, men har ikke blitt dårlig. Smakte tilnærmet identisk, mannen likte den også.
Gjest crazycatlady Skrevet 7. mai 2014 #17 Skrevet 7. mai 2014 Smakte den igår og syns den var god. Smakte akkurat sånn som jeg husker originalen. Bunnen var bra også. Nå er ikke akkurat Grandiosa verdens mest spennende pizza, men jeg har også savnet den av en eller annen grunn. Håper den kommer i flere varianter etterhvert. Kjøttdeig og løk og taco hadde vært bra. Men jeg skjønner godt hvorfor folk plukker av paprikaen, det er litt vel mye paprika på den. Liker paprika altså, men det er bedre kald på osten på brødskiva, i salat og som fylt paprika enn på pizza syns jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå