Gjest gloria Skrevet 3. mai 2014 #1 Skrevet 3. mai 2014 Hvor lenge kan kjøtt/kylling og fisk ligge fryst uten at det blir dårlig? Har kjøpt noen produkter som var ganske nær utløpsdato, men så frøs jeg dette og tenkte at vi kunne ha det til senere. Nå er jeg usikker på hvor lenge vi kan ha det liggende før det blir dårlig? Vil det ikke lukte litt "rart" når det tines opp igjen?
Gjest M1A Skrevet 3. mai 2014 #2 Skrevet 3. mai 2014 Noen måneder, se http://www.nrk.no/livsstil/frossen-mat-blir-ogsa-darlig-1.11021488 f.eks. Så lenge kyllingen lukter godt når du fryser den ned er den fortsatt fin når du tar den opp etter ett par uker/måneder i alle fall (min erfaring).
Gjest Crazycatlady Skrevet 4. mai 2014 #3 Skrevet 4. mai 2014 Jeg har endel i fryseren, og har spist både kjøtt og fisk som var mer enn 6 måneder gammelt. Lukter det bra, så anser jeg det som trygt å spise.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå