Gå til innhold

Haster! Krydder til denne sausen:


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

En amatør på kjøkkenet trenger litt hjelp av dere :)

Jeg lager pasta med denne sausen: http://www.consuming.co/2014/03/pastasaus-med-ricotta-parmesan-fra-ica-selection/

Jeg liker den godt siden den smaker så mye parmesan. Men synes den blir litt kjedelig også. Så da lurer jeg, hvilke krydder ville dere hatt i? Jeg laget pasta bolognese en gang og hadde kanel i, det var kjempegodt! Men jeg er usikker på om kanel ville passet sammen med denne sausen?

Den står til kok nå, med kjøtt og løk og litt hakkede tomater i hittil, så hadde blitt veldig glad om noen kom med tips til meg :blomst:



Anonymous poster hash: 7219b...630
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Hvitløk, chilli og pepper? Hvitløk må alltid med..



Anonymous poster hash: 1dbef...faa
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

hvitløk eller chilli :)



Anonymous poster hash: 17cca...7d5
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

hvitløk eller chilli :)

Anonymous poster hash: 17cca...7d5

Hvitløk OG chilli :jepp:

Anonymous poster hash: 1dbef...faa

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Nå er en halv hakket hvitløk oppi gryta :) Har ikke chili desverre for meg!

Syns fortsatt den er litt lite fyldig, hvis dere skjønner hva jeg mener? Men jeg vet ikke hva jeg skal tilsette for å gjøre den mer fyldig... :vetikke:

TS



Anonymous poster hash: 7219b...630
AnonymBruker
Skrevet

Nå er en halv hakket hvitløk oppi gryta :) Har ikke chili desverre for meg!

Syns fortsatt den er litt lite fyldig, hvis dere skjønner hva jeg mener? Men jeg vet ikke hva jeg skal tilsette for å gjøre den mer fyldig... :vetikke:

TS

Anonymous poster hash: 7219b...630

Hakkede tomater?

Løk?

Paprika?

Anonymous poster hash: bea8d...9dc

AnonymBruker
Skrevet

Nå er en halv hakket hvitløk oppi gryta :) Har ikke chili desverre for meg!

Syns fortsatt den er litt lite fyldig, hvis dere skjønner hva jeg mener? Men jeg vet ikke hva jeg skal tilsette for å gjøre den mer fyldig... :vetikke:

TS

Anonymous poster hash: 7219b...630

Fyldig i smaken eller fyldig i konsistensen?

Anonymous poster hash: bea8d...9dc

AnonymBruker
Skrevet

Takk for tips, har allerede løk og hakkede tomater i :)

Fyldig i både smak og konsistens :fnise: kanskje mest i smaken.

Noen som vet om kanel ville passet? Jeg synes det gjorde så mye i bolognese-sausen, men er redd for at det kræsjer med denne? :vetikke:



Anonymous poster hash: 7219b...630
AnonymBruker
Skrevet

Takk for tips, har allerede løk og hakkede tomater i :)

Fyldig i både smak og konsistens :fnise: kanskje mest i smaken.

Noen som vet om kanel ville passet? Jeg synes det gjorde så mye i bolognese-sausen, men er redd for at det kræsjer med denne? :vetikke:

Anonymous poster hash: 7219b...630

Paprika-krydder?

Har du olje i sausen? Fett får frem smakene

Anonymous poster hash: bea8d...9dc

Skrevet

Timian? Basilikum? Oregano? Sikkert for sent nå uansett, men du kan jo prøve det en annen gang.

Gjest Citronella
Skrevet

For fyldighet kan en god klatt smør eller en klunk med god olivenolje gjøre susen. Eventuelt en skvett med fløte. En skvis med sitron er også en bra smaksforsterker. Jeg bruker sitron i de fleste av mine sauser.

  • 8 år senere...
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 26.4.2014 den 22.48):

En amatør på kjøkkenet trenger litt hjelp av dere :)

 

Jeg lager pasta med denne sausen: http://www.consuming.co/2014/03/pastasaus-med-ricotta-parmesan-fra-ica-selection/

 

Jeg liker den godt siden den smaker så mye parmesan. Men synes den blir litt kjedelig også. Så da lurer jeg, hvilke krydder ville dere hatt i? Jeg laget pasta bolognese en gang og hadde kanel i, det var kjempegodt! Men jeg er usikker på om kanel ville passet sammen med denne sausen?

 

Den står til kok nå, med kjøtt og løk og litt hakkede tomater i hittil, så hadde blitt veldig glad om noen kom med tips til meg :blomst:

 


Anonymous poster hash: 7219b...630

 

Ta på cayene pepper og pepper. Det dekker de primære smaksløkene. Lykke til og god middag

Anonymkode: 35a32...0e4

Skrevet
AnonymBruker skrev (21 minutter siden):

Ta på cayene pepper og pepper. Det dekker de primære smaksløkene. Lykke til og god middag

Anonymkode: 35a32...0e4

Seriøst, tråden er fra 2014

Anonymkode: bc80a...8f6

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...