AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #1 Skrevet 26. april 2014 Jeg gjennomstekte en kyllingfilet, så lå den på kjøkkenbenken i 2-3 timer (glemte den). Så lå den i kjøleskapet i 2 (muligens 3 dager). Så slang jeg den i fryseren, og der har den ligget en ukes tid. Er den fortsatt trygg å spise? Og hvordan bør den tines opp tryggest mulig? Jeg kan ingenting om sånt, og har blitt dårlig tidligere av en biff som lå ute for lenge, så er litt skeptisk... Anonymous poster hash: 4feea...378
AnonymBruker Skrevet 26. april 2014 #2 Skrevet 26. april 2014 Nei. Anonymous poster hash: 5b026...0fb
Brunhilde Skrevet 26. april 2014 #3 Skrevet 26. april 2014 Nei, den hadde gått i søpla her i huset, og jeg tenker meg om både en og to ganger før jeg kaster mat.
gladidag Skrevet 27. april 2014 #4 Skrevet 27. april 2014 Tin den i kjøleskapet og spis den. En kyllngfilet tåler helt fint tre dager i kjøleskap ...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå