Gå til innhold

Er kyllingen spiselig?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg gjennomstekte en kyllingfilet, så lå den på kjøkkenbenken i 2-3 timer (glemte den). Så lå den i kjøleskapet i 2 (muligens 3 dager). Så slang jeg den i fryseren, og der har den ligget en ukes tid. Er den fortsatt trygg å spise? Og hvordan bør den tines opp tryggest mulig?

Jeg kan ingenting om sånt, og har blitt dårlig tidligere av en biff som lå ute for lenge, så er litt skeptisk...



Anonymous poster hash: 4feea...378
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Nei.



Anonymous poster hash: 5b026...0fb
Skrevet

Nei, den hadde gått i søpla her i huset, og jeg tenker meg om både en og to ganger før jeg kaster mat. ;)

:heks:

Skrevet

Tin den i kjøleskapet og spis den. En kyllngfilet tåler helt fint tre dager i kjøleskap ...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...