Gjest Starya Skrevet 10. juni 2004 #1 Del Skrevet 10. juni 2004 Sleng ut en oppskrift om du har. Bill. mrk. Sulten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 10. juni 2004 #2 Del Skrevet 10. juni 2004 Agurksalat I 2 store agurker (eller squash) salt 1 fedd finhakket hvitløk 1 ss søt chilidip 2 ss limesaft 1 ts flytende honning 2 ts soyasaus 2 ss olivenolje 2 ss finhakket koriander Riv agurkene på den groveste siden av rivjernet. Dryss over litt salt og ha agurkmassen i et dørslag. La stå i minst 30 minutter for at mest mulig av væsken skal renne av. Bland ingrediensene til marinaden og bland med den "tørre" agurkmassen. Agurksalat II 2 agurker salt 3-4 ss epleeddik 4 ss olje 2-3 ss pepperrot ½ bunt dill Skrell agurken, kutt den i tynne skiver, ha på salt og la trekke i en sil. Press vannet godt ut av agurken og bland med eddik, olje, revet pepperrot, salt og pepper. Dryss over hakket dill. Agurksalat III 500 g agurk 5 dl yoghurt naturell ¼ kopp hakket mynte 1 presset hvitløksfedd ½ ts malt spisskummen 1 ss sitronsaft Del agurkene i to på langs og grav ut frøene. Finhakk agurkene og bland med resten av ingrediensene. La stå i kjøleskap 1 time før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå