Gå til innhold

Agurksalat


Gjest Starya

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Agurksalat I

2 store agurker (eller squash)

salt

1 fedd finhakket hvitløk

1 ss søt chilidip

2 ss limesaft

1 ts flytende honning

2 ts soyasaus

2 ss olivenolje

2 ss finhakket koriander

Riv agurkene på den groveste siden av rivjernet. Dryss over litt salt og ha agurkmassen i et dørslag. La stå i minst 30 minutter for at mest mulig av væsken skal renne av. Bland ingrediensene til marinaden og bland med den "tørre" agurkmassen.

Agurksalat II

2 agurker

salt

3-4 ss epleeddik

4 ss olje

2-3 ss pepperrot

½ bunt dill

Skrell agurken, kutt den i tynne skiver, ha på salt og la trekke i en sil. Press vannet godt ut av agurken og bland med eddik, olje, revet pepperrot, salt og pepper. Dryss over hakket dill.

Agurksalat III

500 g agurk

5 dl yoghurt naturell

¼ kopp hakket mynte

1 presset hvitløksfedd

½ ts malt spisskummen

1 ss sitronsaft

Del agurkene i to på langs og grav ut frøene. Finhakk agurkene og bland med resten av ingrediensene. La stå i kjøleskap 1 time før servering.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...