Pringle Skrevet 23. april 2014 #1 Skrevet 23. april 2014 Jeg hadde ikke trodd at det fantes en frukt som smaker krokanis, jordbæris, fløtekaramell og Villa Farris. Men det gjør det. Jeg er dypt sjokkert - men på en ålreit måte.
chouette Skrevet 23. april 2014 #2 Skrevet 23. april 2014 Og hvor får man så tak i dette vidunderet her?
AnonymBruker Skrevet 23. april 2014 #3 Skrevet 23. april 2014 Bare unngå å få i deg knuste steiner fra frukten - de er giftige og forårsaker akutte mageproblemer. Anonymous poster hash: a3eb6...e08
Pringle Skrevet 23. april 2014 Forfatter #4 Skrevet 23. april 2014 Og hvor får man så tak i dette vidunderet her? Jeg kjøpte den på en "innvandrerbutikk", men jeg tror du vil få dem i alle velassorterte matforretninger, type MENY, ihvertfall. Her kandu se og lese om den: http://www.frukt.no/leksikon/frukt/ovrige-frukter/cherimoya/
Pringle Skrevet 23. april 2014 Forfatter #5 Skrevet 23. april 2014 Bare unngå å få i deg knuste steiner fra frukten - de er giftige og forårsaker akutte mageproblemer. Anonymous poster hash: a3eb6...e08 Takk for advarselen - det skal jeg virkelig la være!
chouette Skrevet 23. april 2014 #6 Skrevet 23. april 2014 Jeg kjøpte den på en "innvandrerbutikk", men jeg tror du vil få dem i alle velassorterte matforretninger, type MENY, ihvertfall. Her kandu se og lese om den: http://www.frukt.no/leksikon/frukt/ovrige-frukter/cherimoya/ Ooh! må sjekkes ut, takk uttaler man det 'cherrimåjja', sånn i tilfelle jeg må spørre etter det?
Pringle Skrevet 23. april 2014 Forfatter #7 Skrevet 23. april 2014 Ooh! må sjekkes ut, takk uttaler man det 'cherrimåjja', sånn i tilfelle jeg må spørre etter det? Ja, jeg ville ha gått for den uttalen
Pringle Skrevet 23. april 2014 Forfatter #8 Skrevet 23. april 2014 (endret) Min var litt hard da jeg kjøpte den, men den ble mykere etter noen dager på kjøkkenbenken. Omtrent som avocado. Og så burde den visst helst spises avkjølt, men det glemte jeg. Jeg har lagt den andre halvdelen i en pose i kjøleskapet, kanskje er den enda bedre kald? Endret 23. april 2014 av Pringle
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå