Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan kan jeg bake smørbrødbrød? Link til oppskrift?

Tenker på et mykt brød. Det er skorpe utenpå, men den er myk, som en kjøpeloff.

Vanlige rundstykker har sprø og hard skorpe, denne skal være myk, men bittelitt sprø. Som f.eks på Big Bite, dersom noen har spist der?

Eller får man kjøpt det? Det er litt bredere enn en baguett..

Anonymous poster hash: 163e8...9a8

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Smørbrødbrød har jeg aldri hørt om noen gang. Anonymous poster hash: 6fe30...3a8

Gjest Eurodice
Skrevet

Baguetter finnes i forskjellige størrelser. Det er ikke det du egentlig mener, da? Smørbrødbrød må være et slags kallenavn, hvis det i det hele tatt finnes.

AnonymBruker
Skrevet

Tenker på slike, med tynn skorpe som ikke er sprø..

Anonymous poster hash: 163e8...9a8

AnonymBruker
Skrevet

Denne. Bildet ble visst ikke med.

Anonymous poster hash: 163e8...9a8

post-57765-0-27043700-1398166342_thumb.j

AnonymBruker
Skrevet

Baguetter finnes i forskjellige størrelser. Det er ikke det du egentlig mener, da? Smørbrødbrød må være et slags kallenavn, hvis det i det hele tatt finnes.

Det kan hende det er en type baguett, men da uten den tykke, sprø skorpen. Og mer innmat :)

Skal handle det idag, aner ikke hva jeg skal se etter :P

Anonymous poster hash: 163e8...9a8

Skrevet

haha, jeg tenkte på rugbrød da jeg leste første posten. :)

AnonymBruker
Skrevet

Rugbrød ? ;)

Anonymous poster hash: 163e8...9a8

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan kan jeg bake smørbrødbrød? Link til oppskrift?

Tenker på et mykt brød. Det er skorpe utenpå, men den er myk, som en kjøpeloff.

Vanlige rundstykker har sprø og hard skorpe, denne skal være myk, men bittelitt sprø. Som f.eks på Big Bite, dersom noen har spist der?

Eller får man kjøpt det? Det er litt bredere enn en baguett..

Anonymous poster hash: 163e8...9a8

Du kan kjøpe en hel formloff. Så skjærer du av skorpene på alle sider,pluss skalkene.

Smør inn majones og fyllet dagen før,pga det skal sette seg. Punte gjør du samme dag som du skal servere. Du kan også lage en loffdeig og steke i springform, så da får du det som en rund kake

Anonymous poster hash: fbe68...8f7

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...