nektar Skrevet 21. april 2014 #1 Skrevet 21. april 2014 Hva skal dere servere under bryllupsmiddagen ?
MissEi Skrevet 21. april 2014 #2 Skrevet 21. april 2014 Blomkålsuppe Entrecot Friske bær med karamelisert vannbakeles med mango krem inni
Kalbakk85 Skrevet 23. april 2014 #3 Skrevet 23. april 2014 Vi kjører på med tapasbord. Litt ymse for enhver smak, godt og ikke for formelt
nektar Skrevet 23. april 2014 Forfatter #4 Skrevet 23. april 2014 Takk for svar Noen flere med forslag?
Pingting Skrevet 23. april 2014 #5 Skrevet 23. april 2014 (endret) Vi hadde denne menyen: Hummerbisque med urter og sjøkreps Mohito-slush (sorbet med lime og mynte) Indrefilet av hjort med amadinepoteter, stekt grønnkål, rosenkål og bacon, stekt sopp, kantarell- og morkelsaus Sjokoladeskjell med sitronkrem, marinerte bær og Valhronakonfekt Hadde flink kokk, og fikk masse gode tilbakemeldinger fra gjestene Men vi hadde bryllupet på høsten da, så både "tyngden" på maten og råvarene ble tilpasset det. Endret 23. april 2014 av Pingting
Gray Skrevet 23. april 2014 #6 Skrevet 23. april 2014 Vi skal ha: Oksecarpaccio med en lett salat og vinegrette over til forret. Basilikum-marinert klippfisk på en rottatouile seng med ettelleranet ved siden av som jeg ikke husker, og Panna Cotta med bær til dessert.
Gjest Ciegus Skrevet 23. april 2014 #7 Skrevet 23. april 2014 Vi hadde denne menyen: Hummerbisque med urter og sjøkreps Mohito-slush (sorbet med lime og mynte) Indrefilet av hjort med amadinepoteter, stekt grønnkål, rosenkål og bacon, stekt sopp, kantarell- og morkelsaus Sjokoladeskjell med sitronkrem, marinerte bær og Valhronakonfekt Hadde flink kokk, og fikk masse gode tilbakemeldinger fra gjestene Men vi hadde bryllupet på høsten da, så både "tyngden" på maten og råvarene ble tilpasset det. Vi tenker også på å ha hjort. Hva var prisen? Vi sliter med å bestemme oss for dessert...
Blådiamant Skrevet 23. april 2014 #8 Skrevet 23. april 2014 Vi hadde: Fiskesuppe Reinsdyrstek m/fløtegratinerte poteter Is og jordbær
Pingting Skrevet 23. april 2014 #9 Skrevet 23. april 2014 Vi tenker også på å ha hjort. Hva var prisen? Vi sliter med å bestemme oss for dessert... Hjort er godt! Kokken vår tok 495,- pr pers. Jeg synes i grunn det var veldig billig i forhold til hvor god maten var, mulig det har litt å gjøre med at han har gått fra å være proff kokk til nå å ta noen få oppdrag på hobbybasis fordi han synes det er morsomt
Residensfruen Skrevet 24. april 2014 #10 Skrevet 24. april 2014 Vår meny Røkelaks med lun eggerøre Reinsdyrstek med hasselback poteter og grønnsaker Moltekrem
AnonymBruker Skrevet 25. april 2014 #11 Skrevet 25. april 2014 Vi hadde hjemmelaget koldtbord og panna cotta med bringebærcoulis til dessert. Hadde fantastisk hjelp i familie og venner på forhånd og vi fikk utrolig mye skryt for maten etterpå. To år etter snakker gjestene fortsatt om svigerfars hjortekarbonader;)Anonymous poster hash: 5a80a...632
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå