Gå til innhold

Middag...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva skal dere servere under bryllupsmiddagen ? :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Blomkålsuppe

Entrecot

Friske bær med karamelisert vannbakeles med mango krem inni

Skrevet

Vi kjører på med tapasbord. Litt ymse for enhver smak, godt og ikke for formelt :)

Skrevet

Takk for svar :) Noen flere med forslag?

Skrevet (endret)

Vi hadde denne menyen:

Hummerbisque med urter og sjøkreps

Mohito-slush (sorbet med lime og mynte)

Indrefilet av hjort med amadinepoteter, stekt grønnkål, rosenkål og bacon, stekt sopp, kantarell- og morkelsaus

Sjokoladeskjell med sitronkrem, marinerte bær og Valhronakonfekt

Hadde flink kokk, og fikk masse gode tilbakemeldinger fra gjestene :) Men vi hadde bryllupet på høsten da, så både "tyngden" på maten og råvarene ble tilpasset det.

Endret av Pingting
Skrevet

Vi skal ha:

Oksecarpaccio med en lett salat og vinegrette over til forret.

Basilikum-marinert klippfisk på en rottatouile seng med ettelleranet ved siden av som jeg ikke husker, og

Panna Cotta med bær til dessert. :)

Gjest Ciegus
Skrevet

Vi hadde denne menyen:

Hummerbisque med urter og sjøkreps

Mohito-slush (sorbet med lime og mynte)

Indrefilet av hjort med amadinepoteter, stekt grønnkål, rosenkål og bacon, stekt sopp, kantarell- og morkelsaus

Sjokoladeskjell med sitronkrem, marinerte bær og Valhronakonfekt

Hadde flink kokk, og fikk masse gode tilbakemeldinger fra gjestene :) Men vi hadde bryllupet på høsten da, så både "tyngden" på maten og råvarene ble tilpasset det.

Vi tenker også på å ha hjort. Hva var prisen?

Vi sliter med å bestemme oss for dessert... :sjenert:

Skrevet

Vi hadde:

Fiskesuppe

Reinsdyrstek m/fløtegratinerte poteter

Is og jordbær

Skrevet

Vi tenker også på å ha hjort. Hva var prisen?

Vi sliter med å bestemme oss for dessert... :sjenert:

Hjort er godt! :)

Kokken vår tok 495,- pr pers. Jeg synes i grunn det var veldig billig i forhold til hvor god maten var, mulig det har litt å gjøre med at han har gått fra å være proff kokk til nå å ta noen få oppdrag på hobbybasis fordi han synes det er morsomt :P

Skrevet

Vår meny

Røkelaks med lun eggerøre

Reinsdyrstek med hasselback poteter og grønnsaker

Moltekrem

AnonymBruker
Skrevet

Vi hadde hjemmelaget koldtbord og panna cotta med bringebærcoulis til dessert. Hadde fantastisk hjelp i familie og venner på forhånd og vi fikk utrolig mye skryt for maten etterpå. To år etter snakker gjestene fortsatt om svigerfars hjortekarbonader;)

Anonymous poster hash: 5a80a...632

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...