Gå til innhold

Lage på forhånd - steke senere?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal ha besøk og hadde tenkt å lage pai!

Har lite lyst til å stå å kokkelere mens folket er her,

kan jeg lage den på forhånd og så steke den når det passer seg...?! :klø:

Og som tilbehør - holder det bare med en vanlig grønn salat?! :klø:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Deigen kan du jo lage på forhånd og så kjevle ut og kle paiformen og bare la den stå i kjøleskap. Det er ikke så lurt å helle fyllet i på forhånd, det gjør deigen bløt. Men alt kan jo skjæres opp og så er det enkelt å bare ha i rett før steking. Evt kan du steke paien på forhånd og bare legge aluminiumsfolie rundt og et håndkle over så holder den seg varm/lunken ganske lenge.

Skrevet

Som tilbehør holder det med en vanlig, grønn salat.. eller du kan ha noen nystekte baguetter til.

Skrevet

:bukke: :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...