Gå til innhold

Er jeg den eneste som ikke orker rød/blodig biff?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg steker alltid biffen til den ikke er rosa inni lenger. Syns det er så vanvittig ekkelt med den rosa blodige saften! Smaker jern og rått!

Men når jeg ser master chef og andre matprogrammer, er det om å mest mulig rått og rennende biff! Ugh!!

Anonymous poster hash: 5a09e...ede

  • Liker 16
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg er akkurat som deg. Utrolig ekkelt når du skjærer i biffen og det renner blod på tallerkenen som blander seg med sausen :tristbla:



Anonymous poster hash: 79d13...ac9
  • Liker 11
Skrevet

Jeg var sånn før, blitt litt bedre med årene da, men fortsatt ikke glad i alt for rød..

Skrevet

Jeg vil heller ikke ha rød og blodig biff. Foretrekker godt gjennomstekt.

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet

jeg må ha medium stekt biff, ikke så saftig at det renner masse blod fra den, men må gjerne være rødlig kjerne :)



Anonymous poster hash: e3e2b...b9c
  • Liker 2
Skrevet

Rød og blodig orker jeg ikke. Men medium funker helt fint. Så lenge det er blitt rosa og ikke renner blod av den i lange baner.

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Jeg er akkurat som deg. Utrolig ekkelt når du skjærer i biffen og det renner blod på tallerkenen som blander seg med sausen :tristbla:

Anonymous poster hash: 79d13...ac9

Det er ikke blod, det er kjøttsaft.

Anonymous poster hash: 487e6...55a

  • Liker 20
Skrevet

Jeg vil ha min helt gjennomstekt og grå, synes egentlig det er skikkelig godt med tørt kjøtt jeg. Spiser gjerne kjøttrester 2-3 dager etterpå også.

  • Liker 4
Skrevet

Den kan være rosa. Null hint av rødt. Null rød saft. Æsj.

  • Liker 1
Skrevet

Det er ikke blod, det er kjøttsaft.

Anonymous poster hash: 487e6...55a

Lite som skiller blod, kjøttsaft og sårvæske :fnise:

  • Liker 8
AnonymBruker
Skrevet

Lite som skiller blod, kjøttsaft og sårvæske :fnise:

Jo, det er ganske mye faktisk.

Anonymous poster hash: 487e6...55a

  • Liker 12
Gjest Chlorophyll
Skrevet

Jeg synes også det er vanvittig ekkelt med rå/lys kjerne. Vil ha min gjennomstekt takk.

  • Liker 1
Gjest Badebuksa
Skrevet

Jeg vil ha min helt gjennomstekt og grå, synes egentlig det er skikkelig godt med tørt kjøtt jeg. Spiser gjerne kjøttrester 2-3 dager etterpå også.

Hah, sånn er jeg og! Steiker ihjel.. Skakke smake kjøtt heller, ska smake krydder.. Liker egentlig ikke kjøtt tror jeg.

Skrevet (endret)

Jo, det er ganske mye faktisk.

Anonymous poster hash: 487e6...55a

Hvordan det? Alle væskene kommer fra samme kjøtt alt ettersom. :blomst:

Endret av O'Live
  • Liker 2
Skrevet

Jupp, jeg må være helt sikker på at dyret er dødt før jeg spiser det.

Gjennomstekt er best, men sånn middels kan gå an når jeg er på besøk hos folk. Man er da litt høflig av og til. :)

  • Liker 2
Gjest Hooty McOwlface
Skrevet

Åh, min biff skal være så rå at det er rett før den rauter.

Har møtt en del som liker biffen sin grå, tørr, gjennomstekt og smakløs. De er ofte nesten borderline vegetarianere, eller folk som synes mye som har med mat å gjøre- spesielt fra dyr - er ekkelt.

  • Liker 17
Skrevet

Åh, min biff skal være så rå at det er rett før den rauter.

Har møtt en del som liker biffen sin grå, tørr, gjennomstekt og smakløs. De er ofte nesten borderline vegetarianere, eller folk som synes mye som har med mat å gjøre- spesielt fra dyr - er ekkelt.

Det kommer litt an på dyret også, syns jeg. Jeg takler for eksempel hjortebiffen min råere enn oksebiffen.

Skrevet

Jeg for min del vil være trygg på at det ikke finnes fordervelige bakterier i kjøttet.

  • Liker 1
Skrevet

Den skal ha en tynn stekeskorpe, resten skal være rå, den skal blø, man skal neste lure på om den enda lever.

  • Liker 8
Skrevet

Jeg steker alltid biffen til den ikke er rosa inni lenger. Syns det er så vanvittig ekkelt med den rosa blodige saften! Smaker jern og rått!

Men når jeg ser master chef og andre matprogrammer, er det om å mest mulig rått og rennende biff! Ugh!!

Anonymous poster hash: 5a09e...ede

Enig med du.

Jeg spiser ikke rått kjøtt.

Å spise blodig biff er like lite aktuelt for meg som å innta biff tartar.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...