Gjest Badebuksa Skrevet 15. april 2014 #1 Skrevet 15. april 2014 Jepp, les overskriften.. Finnes det?
Pringle Skrevet 15. april 2014 #2 Skrevet 15. april 2014 (endret) Hvis du vil ha smaken og konsistensen til Ritz-kjeks, så fins det vel ingen alternativer. Spare kalorier? Spis færre. Er ikke smak og konsistens så viktig, bruk en annen kjeks. Eller ingen kjeks. Lavkarbo? Hva med nøtter? (Jævlig vanskelig å stave konsistens i dag.) Endret 15. april 2014 av Pringle 1
Gjest Badebuksa Skrevet 15. april 2014 #3 Skrevet 15. april 2014 Hmmh. Nei, tenker på palmeoljen ikke pga helsa, men regnskogen.
Pringle Skrevet 15. april 2014 #4 Skrevet 15. april 2014 (endret) Åh... vente litt, tror det er endringeR på gang, blir nok erstattet med solsikkeolje el snart. Endret 15. april 2014 av Pringle
Pringle Skrevet 15. april 2014 #6 Skrevet 15. april 2014 Ja, men da må jeg nesten utdype svaret mitt. (Beklager forsinket prosessering.) Potetgull og Digestivekjeks smaker ikke likt etter at de byttet olje. Jeg synes det smaker dårligere. Har derfor en sterk mistanke om at palmeolje er mye av grunnen til at Ritz-kjeksen smaker sånn som den gjør, slik at med ny oppskrift vil den ikke smake likt (eller like bra). Dermed faller grunnlaget for å vente på "ny og bedre" Ritz-kjeks bort. Så da anbefaler jeg bare å teste ut forskjellige kjekser som ikke har palmeolje, kanskje finner du en annen som passer akkurat til ditt behov. 1
Gjest Badebuksa Skrevet 15. april 2014 #7 Skrevet 15. april 2014 Jepp. Derfor ieg spør her så jeg ikke kjøper en haug med vonde kjeks som ikke kan brukes 1
fruBeist Skrevet 15. april 2014 #9 Skrevet 15. april 2014 Salinas? Vet ikke om de er uten palmeolje men de er verdt å sjekke ut. De er kjempegode sammen med sveitserost
Gjest Badebuksa Skrevet 15. april 2014 #10 Skrevet 15. april 2014 Åjaa! er den veldig lik ritz? Smak/konsistens?
Pringle Skrevet 15. april 2014 #11 Skrevet 15. april 2014 Jeg liker Kapteinkjeks, men de er ikke like Ritz i det hele tatt... om det var til noen hjelp!
Gjest Badebuksa Skrevet 15. april 2014 #12 Skrevet 15. april 2014 Skal ikke spises aleine, derfor den trenger å være lik ritz. Salt/sprø.
Pringle Skrevet 15. april 2014 #13 Skrevet 15. april 2014 Kapteinkjeks er sprø, men ikke salt - jeg synes den passer til gul ost iallfall.
AnonymBruker Skrevet 15. april 2014 #14 Skrevet 15. april 2014 Sætre har kommet med nye kjeks som er ment brukt til forskjellige oster. Anonymous poster hash: 87bd3...563
AnonymBruker Skrevet 15. april 2014 #15 Skrevet 15. april 2014 http://www.saetre.no/Produkter/Saetres-Beste/Salinas disse er veldig gode! Anonymous poster hash: 45fc7...3ad
AnonymBruker Skrevet 15. april 2014 #16 Skrevet 15. april 2014 eller så har du jo disse http://www.saetre.no/Produkter/Saetres-Beste/Sproe-Saltkjeks Anonymous poster hash: 45fc7...3ad
Gjest Badebuksa Skrevet 15. april 2014 #17 Skrevet 15. april 2014 Den siste der MÅ jo være omtrent det samme? Takk.
AnonymBruker Skrevet 16. april 2014 #18 Skrevet 16. april 2014 Sætres Beste Sprø Saltkjeks inneholder "vegetabilsk fett" og "vegetabilsk olje, derav 30 % olivenolje". Tommelfinggerregelen for å unngå palmeolje er å ligge unna matvarer hvor plantefett/olje ikke er spesifisert, for det er så godt som alltid palmeolje som er skjult bak "vegetabilsk". Dessverre er palmeolje genialt i kjeks fordi det gir så bra smak og konsistens... Jeg har tenkt å begynne å bake selv. Anonymous poster hash: 292e3...e8f 1
AnonymBruker Skrevet 16. april 2014 #19 Skrevet 16. april 2014 Jeg syns kjeksene til Blue Diamond er gode til ost, du kan jo se på de http://www.iherb.com/Blue-Diamond Anonymous poster hash: 4f238...f1a
AnonymBruker Skrevet 16. april 2014 #20 Skrevet 16. april 2014 Maarud Goldfish og Soletti Saltstenger. Anonymous poster hash: e7a94...5d2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå