AnonymBruker Skrevet 13. april 2014 #1 Skrevet 13. april 2014 Når jeg leser listen over ingrediensene på feks en pakke med kokt skinke, så står glukose som en egen ingrediens. Hvorfor tilsettes det glukose? Er det liksom stivelsen? Er jo feks ikke bra å spise brød som er tilsatt ekstra glukose. Anonymous poster hash: 3a9f1...d50
AnonymBruker Skrevet 13. april 2014 #2 Skrevet 13. april 2014 Glukose/druesukker brukes pga smaken. De fleste typer skinke er tilsatt littegranne søtt av et eller annet slag, for å fremheve smaken. Det er jo uansett så lite som brukes både i skinke og brød at jeg ville ikke vært spesielt bekymra for å spise det. Anonymous poster hash: f6dbb...891 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå