Gå til innhold

laks i romtemperatur - hvor lenge?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Det gikk litt vel fort i svingene til morgenen i dag, og de frosne laksefiletene som skulle tines i kjøleskapet havnet på kjøkkenbenken. De har altså ligget ute i rundt 8 timer. Jeg pleier ikke være så redd for å bedømme ut fra utseende/lukt om mat er OK å spise, men akkurat nå ble jeg veldig usikker på om disse er greie å spise. Synsing, takk?

Anonymous poster hash: 4e025...e54

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Var de frosne når du la dem ut? Frosne laksefileter bruker vel nesten 3 timer på å tine i kjøkkenbenken og er kalde en god stund etter. Dersom de er vakumpakkede/forseglet, så ville jeg glatt stekt dem og spist dem. Laks er en ganske trygg fisk.



Anonymous poster hash: d94ed...539
AnonymBruker
Skrevet

Ja, de var frosne, og de er vakuumpakka :)

Anonymous poster hash: 4e025...e54

AnonymBruker
Skrevet

går nok helt fint :)



Anonymous poster hash: d78a3...de8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...