Fuglen Skrevet 8. april 2014 #1 Skrevet 8. april 2014 Driver og lager middag til familien, kyllingsuppe. Hadde oppi rå, frosne kyllinglår. Men nå som de koker og tiner, så begynner det å piple blod ut av dem, som blander seg med suppen! Er dette normalt? Farlig? Udelikat? Gir vond smak på suppen? Må jeg begynne på en ny rett? Hjelp! Håper det er noen bedre husmødre enn meg her Familien kommer om en liten time...
FruLuna Skrevet 8. april 2014 #3 Skrevet 8. april 2014 Tror jeg ville tint, renset og skåret opp kyllinglårene før jeg tilsatte de i varm suppe. Det er jo ikke noe farlig med blod og vevsvæske, men det kan kanskje gi en bismak. Pass på å skumme av suppen hvis det legger seg skum på toppen.
Fuglen Skrevet 8. april 2014 Forfatter #4 Skrevet 8. april 2014 det er normalt og ikke farlig. Tror jeg ville tint, renset og skåret opp kyllinglårene før jeg tilsatte de i varm suppe. Det er jo ikke noe farlig med blod og vevsvæske, men det kan kanskje gi en bismak. Pass på å skumme av suppen hvis det legger seg skum på toppen. Tusen takk for svar! De var allerede renset, og tok en spansk en ved å ikke tine de først. Men hvis det ikke er farlig så satser jeg på at det går bra! Får smake underveis da.. Skummet har jeg gjort!
Gjest Ironically me Skrevet 8. april 2014 #5 Skrevet 8. april 2014 hadde nok vært greit å koke kraften først, ja. Men det blir sikkert bra. 2
ashera Skrevet 10. april 2014 #6 Skrevet 10. april 2014 Helt normalt og ikke farlig. Alt kjøtt vi bruker er jo fullt av blod uansett.
AnonymBruker Skrevet 10. april 2014 #7 Skrevet 10. april 2014 Ikke farlig. Men konsistensen på kjøttet blir ganske mye kjipere av å ha det frossent oppi varm væske, altså. Aller verst på magert, fint kjøtt så det er vel ikke noen krise ned kyllinglår. Men som en tanke til neste gang Anonymous poster hash: 4167b...fd1
Fuglen Skrevet 10. april 2014 Forfatter #8 Skrevet 10. april 2014 Takk for svar, alle! Jeg hadde forresten ikke de frosne kyllinglårene oppi varm suppe, jeg hadde de i kaldt vann som jeg kokte opp slik at det ble kyllingkraft. Suppen ble helt god, ikke akkurat gourmet, men absolutt vellykket
Zzyzx Skrevet 10. april 2014 #9 Skrevet 10. april 2014 Det er helt vanlig og skjer med alt kjøtt som kokes. Det er en av grunnene til at man skummer av kraften underveis i kokingen.
AnonymBruker Skrevet 11. april 2014 #10 Skrevet 11. april 2014 Hva er dette skumme-greiene dere snakker om? Hvordan gjør man det? Anonymous poster hash: 3bc2c...f73
Zzyzx Skrevet 11. april 2014 #11 Skrevet 11. april 2014 Man tar av det som flyter til toppen når krafta kokes.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå