Teardrop Skrevet 4. april 2014 #1 Skrevet 4. april 2014 (endret) Har kake i ovnen å ser nå at jeg er tom for mellange! Har kun brelett, kan jeg bruke den i glasur? Hvordan blir smaken? Konsistensen vil jeg tro bare blir litt mykere? Noen våkne bakere? Endret 5. april 2014 av Teardrop
AnonymBruker Skrevet 5. april 2014 #2 Skrevet 5. april 2014 Aldri prøvd, og det høres ikke noe godt ut, må jeg innrømme. Ikke at jeg synes det høres så mye bedre ut med melange, er vel helst smør som skal brukes til sånt. Men du må jo bare prøve, kanskje det fungerer overraskende bra? Eller har du ingredienser til en annen type glasur?Anonymous poster hash: 9036b...166
Chloe- Skrevet 5. april 2014 #3 Skrevet 5. april 2014 Kan du ikke bare bruke vann og melis, eller kaffe og melis?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå