Gå til innhold

Glasur med brelett?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Har kake i ovnen å ser nå at jeg er tom for mellange! Har kun brelett, kan jeg bruke den i glasur?

Hvordan blir smaken?

Konsistensen vil jeg tro bare blir litt mykere?

Noen våkne bakere?

Endret av Teardrop
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Aldri prøvd, og det høres ikke noe godt ut, må jeg innrømme. Ikke at jeg synes det høres så mye bedre ut med melange, er vel helst smør som skal brukes til sånt. Men du må jo bare prøve, kanskje det fungerer overraskende bra? Eller har du ingredienser til en annen type glasur?

Anonymous poster hash: 9036b...166

Skrevet

Kan du ikke bare bruke vann og melis, eller kaffe og melis?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...