AnonymBruker Skrevet 4. april 2014 #1 Skrevet 4. april 2014 Har lest om såkalte eggewrap, og tenkt at dette er jo både sunt og godt! Men det smaker for mye egg, som dessverre er en smak jeg liker dårlig. Er det mulig å dempe eggesmaken i eggewraps/omeletter ol? Hehe dumt spørsmål Anonymous poster hash: 3ce5f...038
Pringle Skrevet 4. april 2014 #2 Skrevet 4. april 2014 (endret) Du må ikke spise egg hvis du ikke liker smaken; da er det tydelig at det ikke er noe for deg. Er det protein du er ute etter, kan du spise kjøtt, fisk, nøtter, melkeprodukter osv. Vanlige pannekaker smaker ikke egg, synes jeg. Endret 4. april 2014 av Pringle
Gjest Runforit Skrevet 4. april 2014 #3 Skrevet 4. april 2014 Har lest om såkalte eggewrap, og tenkt at dette er jo både sunt og godt! Men det smaker for mye egg, som dessverre er en smak jeg liker dårlig. Er det mulig å dempe eggesmaken i eggewraps/omeletter ol? Hehe dumt spørsmål Anonymous poster hash: 3ce5f...038 Hehe, er det mine du snakker om? Om du vil ha mindre eggesmak kan du kutte ned på eggene og tilsette kokosmel og fiberhusk. Da blir det ikke eggesmak
Supraspinatus Skrevet 4. april 2014 #4 Skrevet 4. april 2014 Ev bare bruke hvittene? Da går du forsåvidt glipp av alle de herlige vitaminene i plommen, men den kan du bruke til å lage majones, hollandaise, bearnaise eller rett og slett ha dem i smoothier. Plommen er den sunneste delen av egget.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå