Skikongen Skrevet 3. april 2014 #1 Skrevet 3. april 2014 (endret) Har et spm. Har allerede lagt to kilo (fordelt på fire stykker) høyrygg av okse i rødvinsmarinade (2. dl rødvin, 0,5 dl olje, hvitløk, chalottløk, presset amalfi sitron, pepper). Dette skal bresseres på lørdag, og spises lørdag kveld. Leser nå et par steder at man helst ikke skal marinere med rødvin lengre enn et døgn. Da har jeg et problem... Blir jo to døgn til breseringen starter. Medfører dette riktighet, brude jeg evt spe ut marinaden med mer olje, eller andre tiltak? Ville i grunn ikke tro det var noe problmen men greit å forhøres seg med noen som kanskje har noen innspill. Endret 3. april 2014 av Skikongen
Edvarda Skrevet 3. april 2014 #2 Skrevet 3. april 2014 Vet ikke, men misunner gjestene dine, det høres veldig godt ut
MarianneE Skrevet 4. april 2014 #3 Skrevet 4. april 2014 Man hører så mye... Fortsett med planen din du!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå