AnonymBruker Skrevet 3. april 2014 #1 Skrevet 3. april 2014 Kan man bytte ut hollandaise me bearnaise saus,& hvis man tar ekstra me margarin kan man da skippe melken? Anonymous poster hash: 4f6ef...51f
Butter Skrevet 3. april 2014 #2 Skrevet 3. april 2014 Man "kan" jo alt, er jo et spm om smak, men jeg vil tro at hollandaise passer best til fisk av de to. Dersom du skal bytte ut hollandaisen ville jeg heller valgt sandefjordsmør - veldig godt og mye enklere å lage. Forresten skal det vel ikke melk i hollandaise eller bernaise i det jele ttatt?
AnonymBruker Skrevet 3. april 2014 #3 Skrevet 3. april 2014 Man "kan" jo alt, er jo et spm om smak, men jeg vil tro at hollandaise passer best til fisk av de to. Dersom du skal bytte ut hollandaisen ville jeg heller valgt sandefjordsmør - veldig godt og mye enklere å lage.Forresten skal det vel ikke melk i hollandaise eller bernaise i det jele ttatt? I den tørrvare sausen fra Toro skal det tilsettes melk. Anonymous poster hash: 4f6ef...51f
Lea2 Skrevet 3. april 2014 #4 Skrevet 3. april 2014 Litt smeltet smør er mye bedre til laks (eller fisk generelt) enn bernaise / posesaus.
AnonymBruker Skrevet 5. april 2014 #5 Skrevet 5. april 2014 Jeg ville ikke hatt noen av delene, men om du absolutt skulle ha saus så bruk ekte smør! Anonymous poster hash: 81944...c0c
Chloe- Skrevet 5. april 2014 #6 Skrevet 5. april 2014 Smeltet smør med litt dill/persille/kokt egg er mye bedre!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå