Gå til innhold

Laks med saus.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kan man bytte ut hollandaise me bearnaise saus,& hvis man tar ekstra me margarin kan man da skippe melken?



Anonymous poster hash: 4f6ef...51f
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Man "kan" jo alt, er jo et spm om smak, men jeg vil tro at hollandaise passer best til fisk av de to. Dersom du skal bytte ut hollandaisen ville jeg heller valgt sandefjordsmør - veldig godt og mye enklere å lage.

Forresten skal det vel ikke melk i hollandaise eller bernaise i det jele ttatt?

AnonymBruker
Skrevet

Man "kan" jo alt, er jo et spm om smak, men jeg vil tro at hollandaise passer best til fisk av de to. Dersom du skal bytte ut hollandaisen ville jeg heller valgt sandefjordsmør - veldig godt og mye enklere å lage.

Forresten skal det vel ikke melk i hollandaise eller bernaise i det jele ttatt?

I den tørrvare sausen fra Toro skal det tilsettes melk.

Anonymous poster hash: 4f6ef...51f

Skrevet

Litt smeltet smør er mye bedre til laks (eller fisk generelt) enn bernaise / posesaus.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg ville ikke hatt noen av delene, men om du absolutt skulle ha saus så bruk ekte smør!



Anonymous poster hash: 81944...c0c
Skrevet

Smeltet smør med litt dill/persille/kokt egg er mye bedre!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...