Gå til innhold

Haster! Trenger hjelp med karrisausen min.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Fant denne oppskriften på mineoppskrifter.no:

2 ss smør.

2-3 ts karri.

1 dl ananasjus.

2 dl crème fraìche

salt og kvernet pepper

Jeg har ikke ananasjus, da det ikke er noe som blir drukket her i det hele tatt. Kan jeg ytte ut ananasjusen med enten melk eller vann? :) Jeg har også bare 1,5 dl crème fraîche igjen - går det bra om jeg kanskje kutter litt ned på væsken, altså bare tilsetter for eksempel 0,5 dl melk?

Vet at det finnes mange sikkert bedre oppskrifter der ute, men jeg er en fattig student så ja. :P



Anonymous poster hash: 26ee3...741
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du applesinjus? Tror det kan funke.

Skrevet

Ellers hadde jeg brukt en blanding av vann, sukker, og sitron som erstatning :)

AnonymBruker
Skrevet

Nei, men jeg har faktisk ikke sukker............ Men har sitron og lime, da! Men hvorfor skal noe surt oppi sausen? Hva er grunnen til det? :) Jeg lagde for eksempel en saus i går som det var nesten samme oppskrift på, og der trengte jeg ikke noe søtt/surt.



Anonymous poster hash: 26ee3...741
AnonymBruker
Skrevet

Ananasjuicen gjør at sausen blir litt tykkere - ialllefall det jeg opplever. Også gir den selvfølgelig litt ekstra smak + at det framhever karrismaken

Og du trenger jo ikke kjøpe juice på kartong, kjøp boks med hermetisk ananas og bruk laken. Så kan du bruker selve ananasen i retten eller til noe dessert.



Anonymous poster hash: 4da00...482
Skrevet

Du kan bytte den ut med eplejuice, eple- og karrisaus er kjempegodt.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Nei, men jeg har faktisk ikke sukker............ Men har sitron og lime, da! Men hvorfor skal noe surt oppi sausen? Hva er grunnen til det? :) Jeg lagde for eksempel en saus i går som det var nesten samme oppskrift på, og der trengte jeg ikke noe søtt/surt.

Anonymous poster hash: 26ee3...741

Juicen gir både sødme og litt syre, noe som fremhever karrismaken fint. Det trenger ikke være ananas, som noen sier passer eple utmerket til karri. (Jeg synes ofte karrisauser uten sødme og syre blir litt flate og kjedelige.)

Anonymous poster hash: 50111...c08

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...