natasha Skrevet 9. juni 2004 #41 Skrevet 9. juni 2004 Mye godt er allerede nevnt, slenger på følgende: Skagensalat Roastbeef Tunfisksalat
Arkana Skrevet 9. juni 2004 #42 Skrevet 9. juni 2004 Ingenting er bedre enn brunost som smelter på varmt' date= hjemmebakt brød! Det er godt ja, men jeg synes modne hvite oster (Port Salut nam nam) er best på nystekt varmt brød. *sikle sikle*
mrs williams Skrevet 14. november 2004 #48 Skrevet 14. november 2004 Laks og eggerøre er det allerbeste pålegget..nam nam nam
Sita Skrevet 14. november 2004 #49 Skrevet 14. november 2004 For tiden er det kun haugpølse jeg vil ha på brødskivene mine
*M* Skrevet 14. november 2004 #50 Skrevet 14. november 2004 Kjøpte pålegg på meny her en dag og da ble det kylling med pesto. Det var helt utrolig godt. Skal unne meg det neste uke også.
pusla Skrevet 14. november 2004 #51 Skrevet 14. november 2004 Går i perioder, men gräddost, ridderost og makrell i tomat blir nok spist hyppigst. Men så spiser ikke jeg brød hjemme da, bare knekkebrød.
Nella Skrevet 14. november 2004 #52 Skrevet 14. november 2004 Nugatti :oops: Beste som er, men må jo begrenses. Ellers ost, skinke, tomat, salt og pepper på godt brød med brelett oliven
mrs williams Skrevet 16. november 2004 #54 Skrevet 16. november 2004 Kom på noen til...mammas jorbaær syltetøy og om julen er det mammas sylteflesk som er hitten....får vann i munnen!!
Samantha Skrevet 17. november 2004 #55 Skrevet 17. november 2004 No for tida ete eg mest kvitost (evt med kokt skinke under) på brødskiver og skinkeost på knekkebrød. Mmm!
nat26 Skrevet 17. november 2004 #56 Skrevet 17. november 2004 kokt egg,makrell i tomat,ovnsbakt leverpostei
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå