Gå til innhold

Pålegg.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Mye godt er allerede nevnt, slenger på følgende:

Skagensalat

Roastbeef

Tunfisksalat

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Ingenting er bedre enn brunost som smelter på varmt' date= hjemmebakt brød!

Det er godt ja, men jeg synes modne hvite oster (Port Salut nam nam) er best på nystekt varmt brød. *sikle sikle*

Skrevet

Og hva med et glass rødvin til? :wink:

Liker ikke vin. :tunge1:

Skrevet

Liker ikke vin. :tunge1:

Bare vær sånn du :sjarmor:

  • 5 måneder senere...
Skrevet

Laks og eggerøre er det allerbeste pålegget..nam nam nam :wink:

Skrevet

For tiden er det kun haugpølse jeg vil ha på brødskivene mine :ler:

Skrevet

Kjøpte pålegg på meny her en dag og da ble det kylling med pesto. Det var helt utrolig godt. Skal unne meg det neste uke også.

Skrevet

Går i perioder, men gräddost, ridderost og makrell i tomat blir nok spist hyppigst. Men så spiser ikke jeg brød hjemme da, bare knekkebrød.

Skrevet

Nugatti :oops: Beste som er, men må jo begrenses.

Ellers ost, skinke, tomat, salt og pepper på godt brød med brelett oliven :)

Skrevet

Kom på noen til...mammas jorbaær syltetøy og om julen er det mammas sylteflesk som er hitten....får vann i munnen!!

Skrevet

No for tida ete eg mest kvitost (evt med kokt skinke under) på brødskiver og skinkeost på knekkebrød. Mmm!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...