Gå til innhold

Pålegg.


Anbefalte innlegg

Gjest Trulselinemor
Skrevet

Hva slags pålegg liker du best?

Jeg er veldig glad i jædersylte.

Skrevet

kokt egg (om jeg får regnet det som pålegg da)

Ellers så er det krydderskinkekalkun

Skrevet
Jeg er veldig glad i jædersylte.

:tommelsmil: Jædersylte ruler!!! Men god appelsinmarmelade på ristet brød med masse smør er heller ikke til å forakte...

Gjest Trulselinemor
Skrevet
kokt egg (om jeg får regnet det som pålegg da)

Ellers så er det krydderskinkekalkun

Selvfølgelig kan du få nevne kokt egg som pålegg. Det er også godt.

Skrevet

Klarer ikke å velge bare ett: kokt egg, røkt skinke, italiensk salat og en god postei.

Skrevet

Er liksom gått lei de fleste pålegg jeg, men ost er standard. Og gjerne også appelsinmarmelade.

Skrevet

Hvitost med paprika!

Gjest Ethereal
Skrevet

Tunfiskpostei er favoritten hos meg, men jeg spiser knapt brød. Ellers liker jeg leverpostei, hvit ost, og selvsagt egg (som jeg for det meste spiser uten brød).

Skrevet

Nugatti og brunost er det beste jeg kan få som pålegg :oops: men det er noe jeg ikke har spist på flere måneder..

Ellers så er ovnsbakt leverpostei godt. og hjemmelagd multesyltetøy. og makrell i tomat med agurk og salatblad.

Skrevet

Noras hjemmelagede Bringebærsyltetøy :hjerte: :hjerte: :hjerte:

Det smaker faktisk hjemmelaget!!!! :hoppe:

Skrevet

Kokt skinke med agurk og tomat oppå! :P

Gjest Poirot
Skrevet

Ost blir jeg aldri lei.

Også er det godt med majones med agurk/tomat og salt og pepper. En gammel sommerklassiker i familien (lett å lage på stranda).

Skrevet

Hvitost med paprika, evt. jubelsalami m/tomat/agurk/lettmajones.

Gjest Primula
Skrevet

Løvtynn pepperskinke med agurk

Skrevet

Det varierer, men de som blir mest brukt er:

- Makrell i tomat

- Leverpostei

- Brunost

- Mager smørost med skinke

- Nugatti

Skrevet

Snøfrisk med skogsopp!

Skrevet

Kokt egg m gastromat og majones

Banan og majones

Salami og majones

Hvitost og paprika eller agurkmix

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...