bolli Skrevet 31. mars 2014 #1 Skrevet 31. mars 2014 Går det an? Skal steke masse kjøttdeig, og tenkte det ville jo vært lettere å bare hive det i ovnen... Blir det helt feil?
Teriyaki Skrevet 31. mars 2014 #2 Skrevet 31. mars 2014 Du må jo uansett krakke det. Er jo det som tar mest tid/energi når man seker den.
Glitnir Skrevet 1. april 2014 #3 Skrevet 1. april 2014 Som Teriyaki sier må det uansett hakkes opp. Ser ikke helt tidsbesparelsen. Jeg ville bare gjort det fortløpende i en stor gryte. 1
Gjest Funky Punk Skrevet 1. april 2014 #4 Skrevet 1. april 2014 Høres tungvindt ut å måtte ta ut det fra ovnen hele tiden for å hakke det opp. Kjøttdeig tar ikke lange tiden å steke i panne, så ville heller brukt et par stekepanner og stekt fortløpende. Og når det er stekt så kan du bare ha det oppi en stor gryte før du putter oppi mer kjøttdeig i pannen
AnonymBruker Skrevet 1. april 2014 #5 Skrevet 1. april 2014 Blir ikke bare, det kommer bare til å koke. Anonymous poster hash: 6f13b...687
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå