Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Går det an? Skal steke masse kjøttdeig, og tenkte det ville jo vært lettere å bare hive det i ovnen... Blir det helt feil?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du må jo uansett krakke det. Er jo det som tar mest tid/energi når man seker den.

Skrevet

Som Teriyaki sier må det uansett hakkes opp. Ser ikke helt tidsbesparelsen. Jeg ville bare gjort det fortløpende i en stor gryte.

  • Liker 1
Gjest Funky Punk
Skrevet

Høres tungvindt ut å måtte ta ut det fra ovnen hele tiden for å hakke det opp.

Kjøttdeig tar ikke lange tiden å steke i panne, så ville heller brukt et par stekepanner og stekt fortløpende. Og når det er stekt så kan du bare ha det oppi en stor gryte før du putter oppi mer kjøttdeig i pannen

AnonymBruker
Skrevet

Blir ikke bare, det kommer bare til å koke.



Anonymous poster hash: 6f13b...687

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...