Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er den hermetiserte hvitløken som man kjøper på glass like sunn som den ferske mon tro ?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nja... muligens. Om den ikke er varmebehandlet bør det ikke være langt unna. Men jeg skjønner ikke helt vitsen i å bruke hermetisk når det er fersk tilgjengelig.

Skrevet

De på glass kan man kanskje som om de var peanøtter ser du. Milde og veldig gode.

Skrevet

Da er det kanskje like greit å bruke dem. For det er jo ikke bra å spise FOR mye rå hvitløk heller (blodfortynnende). Mulig de som ligger i olje har mistet litt av den effekten.

De sier jo at hvitløk renser blodet og er bra mht kolesterol osv, men at overdreven bruk kan bli for mye av det gode.

Jeg vet ikke hva som er gjort med denne hvitløken. Om den f.eks er forvellet. Den mister litt av effekten om den varmebehandles, men varmebehandlig tar også knekken på den sterke og stramme smaken.

Skrevet

Jeg har brukt den noen ganger og brukt den på samme måte som vanlig hvitløk.

Merket ingen forskjell.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har brukt den noen ganger og brukt den på samme måte som vanlig hvitløk.

Merket ingen forskjell.

De smaker jo virkelig ikke det samme!

Anonymous poster hash: f388c...bcf

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...