AnonymBruker Skrevet 26. mars 2014 #1 Skrevet 26. mars 2014 Jeg og kjæresten skal feire bursdag på lørdag. Så lurte jeg på om noen her hadde en veldig god "kosemat" oppskrift? Vi er begge glad i biff med fløtepoteter, så tenkte litt i den dur. Vi pleier vanligvis å ta den billigste biffen på butikken Men dette er noe vi har relativt ofte, 2-3 ganger i måneden. Nå har jeg lyst til å prøve en ny oppskrift. Finner jo slikt på nettet, men jeg vil gjerne ha en oppskrift jeg vet er god. Kylling og alt mulig kjøtt funker egentlig. Har også hele dagen på meg til å lage dette, så kan godt være noe som tar tid Noen oppskrifter? Anonymous poster hash: 491ad...91a
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2014 #2 Skrevet 26. mars 2014 Vi er også veldig glad i lasagne, moussaka, indrefilet. Alt egentlig :D Så kom gjerne med tips som uansett hva det er. Anonymous poster hash: 491ad...91a
__Lotte__ Skrevet 26. mars 2014 #3 Skrevet 26. mars 2014 Beef wellington av gordon ramsay.. mhmmmmm, Er mye enkelere å lage det enn det ser ut til kaster med en link der du kan se han lage den:
happiest Skrevet 26. mars 2014 #4 Skrevet 26. mars 2014 Hva med å bytte ut fløtegratinerte poteter med annen type potet, bytte til annen saus, og annet tilbehør? Siden dere tydeligvis er biffelskere.
Gjest Kim Skrevet 26. mars 2014 #5 Skrevet 26. mars 2014 Wellington er småkomplisert å lage, blir lett stekt feil. Kyllingbryst surret i bacon med grønn peppersaus og potetpuré er comfort food her i gården.
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2014 #7 Skrevet 27. mars 2014 Stangekylling med sitron og urter servert med sopprisotto med masse parmesan på. Anonymous poster hash: 96d05...bd7
kills Skrevet 28. mars 2014 #8 Skrevet 28. mars 2014 Jeg liker å kutte opp brokkoli, blomkål, gul løk og gulrøtter og ha i en ildfast form. Krydrer med salt, pepper, ferskpresset hvitløk og har i noen klatter med smør. Så skjærer jeg fire snitt i en kyllingfilet, moser fetaost med gaffel (gjerne i smakssatt olje) og fyller snittene med fetaost. Surrer en baconskive eller to rundt hele greia, bruner fileten i panna og legger den på grønnsakene. Baker alt i ovnen. Trenger ikke annen tilbehør til, men kjempegodt med basmati-ris til (ikke boil in bag). Når du fjerner lokket på risen, tilsett ferskpresset hvitløk, finkuttet grønn chili, ingefær og fersk koriander. 1
Teriyaki Skrevet 28. mars 2014 #9 Skrevet 28. mars 2014 Eller hjemmelagd hamburger. Det er sååå godt! Kanskje ikke så sofistikert, men..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå