^^Belle^^ Skrevet 25. mars 2014 #1 Del Skrevet 25. mars 2014 Finnes det noe spennende, gøy og ikke-vårrullete som kan lages av vårrullpapir? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. mars 2014 #2 Del Skrevet 25. mars 2014 porsjonslasagne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2014 #3 Del Skrevet 25. mars 2014 Mmmm.. Ja, men det må fortsatt friteres. Anonymous poster hash: 7387f...33e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2014 #4 Del Skrevet 25. mars 2014 Med vårrullpapir mener du filodeig eller rispapir? Anonymous poster hash: 3aac5...f7d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Teeny Skrevet 25. mars 2014 #5 Del Skrevet 25. mars 2014 Syns det er godt med friske grønnsaker, kjøtt og en god dipp til! Er friskt og godt. Litt sånn forrett greie. Men det er jo litt vårrullaktig, bare ikke fritert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
^^Belle^^ Skrevet 25. mars 2014 Forfatter #6 Del Skrevet 25. mars 2014 Med vårrullpapir mener du filodeig eller rispapir? Anonymous poster hash: 3aac5...f7d Tror jeg mener rispapir? Har ikke peiling. Rasket det med meg fra butikken fordi det så spennende ut. Det er ihvertfall sånn som er nesten gjennomsiktig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2014 #7 Del Skrevet 25. mars 2014 dødsgodt med banan inni, steke de, og dyppe i sjokolade! Anonymous poster hash: 56d09...60f 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2014 #8 Del Skrevet 25. mars 2014 Tror jeg mener rispapir? Har ikke peiling. Rasket det med meg fra butikken fordi det så spennende ut. Det er ihvertfall sånn som er nesten gjennomsiktig. Ok =) Da kan du lage ferskevåruller/sommerruller som jeg tror var det Teeny beskrev. Jeg liker det mye bedre enn "vanlige"-våruller. Da kan du fylle med hva som helst og det trenger ikke minne om asia i det hele tatt. Anonymous poster hash: 3aac5...f7d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chouette Skrevet 25. mars 2014 #9 Del Skrevet 25. mars 2014 Ikke-vårrullete Nei, jeg vet dessverre ikke hva det brukes til bortsett fra vårruller. Har hørt om noe som kalles sommerruller da Tror det er en kald variant. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
^^Belle^^ Skrevet 25. mars 2014 Forfatter #10 Del Skrevet 25. mars 2014 porsjonslasagne. Hvordan gjør du det? Syns det er godt med friske grønnsaker, kjøtt og en god dipp til! Er friskt og godt. Litt sånn forrett greie. Men det er jo litt vårrullaktig, bare ikke fritert Takk for tips! Det skal prøves. dødsgodt med banan inni, steke de, og dyppe i sjokolade! Anonymous poster hash: 56d09...60f Dette skal definitivt prøves! Ok =) Da kan du lage ferskevåruller/sommerruller som jeg tror var det Teeny beskrev. Jeg liker det mye bedre enn "vanlige"-våruller. Da kan du fylle med hva som helst og det trenger ikke minne om asia i det hele tatt. Anonymous poster hash: 3aac5...f7d Det må jeg prøve, ja. Men da gjør man ingenting med dem annet enn å fylle dem? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2014 #11 Del Skrevet 25. mars 2014 Hvordan gjør du det? Takk for tips! Det skal prøves. Dette skal definitivt prøves! Det må jeg prøve, ja. Men da gjør man ingenting med dem annet enn å fylle dem? Du veter de først, så fyller du de og pakker rundt. Jeg pleier å dyppe de i vann, men på en restaurant jeg var på fikk vi spruteflaske i stedet. Vi spiser det ganske ofte, har kyllingkjøttdeig, friste grønnsaker, urter og sweet chilli saus. Søk på ferske vårruller eller sommerruller så finner du sikekrt masse forslag. Anonymous poster hash: 3aac5...f7d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kontormus Skrevet 25. mars 2014 #12 Del Skrevet 25. mars 2014 En kan legge potetmos eller annen puré i pakker ved å brette inn hjørnene og knyte sammen. Ser profft ut når en skal servere gjester. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. mars 2014 #13 Del Skrevet 25. mars 2014 Hvordan gjør du det? Slik. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
^^Belle^^ Skrevet 25. mars 2014 Forfatter #14 Del Skrevet 25. mars 2014 Du veter de først, så fyller du de og pakker rundt. Jeg pleier å dyppe de i vann, men på en restaurant jeg var på fikk vi spruteflaske i stedet. Vi spiser det ganske ofte, har kyllingkjøttdeig, friste grønnsaker, urter og sweet chilli saus. Søk på ferske vårruller eller sommerruller så finner du sikekrt masse forslag. Anonymous poster hash: 3aac5...f7d Mmmm, det hørtes veldig godt ut! En kan legge potetmos eller annen puré i pakker ved å brette inn hjørnene og knyte sammen. Ser profft ut når en skal servere gjester. Takk for tips! Slik. Nam, det må definitivt prøves ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. mars 2014 #15 Del Skrevet 25. mars 2014 Kult. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
__Lotte__ Skrevet 26. mars 2014 #16 Del Skrevet 26. mars 2014 Er halvt vietnamesisk og får alltid dette hos pappa =) Er 2 forskellige. som nevnt over filodeig er den man bruker til våruller og til fritering. Brukes til vanlig til våruller men kan også rulle scampi og fritere det. Rispapir kan rulles i uendelig med ting =) mine favoritter 1. risnudler,vietnamesisk marinert ribbekjøtt,saltblad,mynt,basilikum og 1 like lang agurk bit som papiren ^^ 2. Advokado, kokt scampi,mynt,salatblad og kansje purre. 3. Risnudler, biff i strimler marinert med sitrongress,agurk og salt. Som oftest er basic papir,risnudler,agurk resten putter på selv somd u vil med. Det viktigste er vel sausen. Er så mange forskejllige sauser du kan bruke. 1. normale vietnamesiske sausen lages av hvitløk,chili,sukker,fiskesaus og kokt vann. alt moses og smakes til med vann og fiskesaus.. 2. Den enkleste er en sterk thaisaus i flaske,jeg bruker alltid denne.. Den er super sterk.. Så anbefaler at du/dere koker den opp med vann og sukker og smak underveis til du får en passe smak. hakk peanøtter og dryss over sausen =) den sausen får du tak i nesten alle utledningsbutikker.. om du er i en viet butikk så spørr etter "Nuoc mam thai" til "banh trang"=sommerruller. good luck ^^ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
^^Belle^^ Skrevet 26. mars 2014 Forfatter #17 Del Skrevet 26. mars 2014 Er halvt vietnamesisk og får alltid dette hos pappa =) Er 2 forskellige. som nevnt over filodeig er den man bruker til våruller og til fritering. Brukes til vanlig til våruller men kan også rulle scampi og fritere det. Rispapir kan rulles i uendelig med ting =) mine favoritter 1. risnudler,vietnamesisk marinert ribbekjøtt,saltblad,mynt,basilikum og 1 like lang agurk bit som papiren ^^ 2. Advokado, kokt scampi,mynt,salatblad og kansje purre. 3. Risnudler, biff i strimler marinert med sitrongress,agurk og salt. Som oftest er basic papir,risnudler,agurk resten putter på selv somd u vil med. Det viktigste er vel sausen. Er så mange forskejllige sauser du kan bruke. 1. normale vietnamesiske sausen lages av hvitløk,chili,sukker,fiskesaus og kokt vann. alt moses og smakes til med vann og fiskesaus.. 2. Den enkleste er en sterk thaisaus i flaske,jeg bruker alltid denne.. Den er super sterk.. Så anbefaler at du/dere koker den opp med vann og sukker og smak underveis til du får en passe smak. hakk peanøtter og dryss over sausen =) den sausen får du tak i nesten alle utledningsbutikker.. om du er i en viet butikk så spørr etter "Nuoc mam thai" til "banh trang"=sommerruller. good luck ^^ Tusen takk for mange fine tips! Nudler skal definitivt prøves ut ihvertfall, elsker nudler! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thorn Skrevet 27. mars 2014 #18 Del Skrevet 27. mars 2014 Fikk servert en versjon av Brandade en gang, fylt i vårrulldeig og stekt i ovn. Det var knallgodt! Det var ganske enkelt potetmos med hvitløk og røkt kveite i stedet for klippfisk. Vårrullarkene var delt i tre strimler, og ble brettet i trekanter. Det ble servert med søt chilisaus,men ellers var det ikke mye som minnet om vårruller! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2014 #19 Del Skrevet 29. mars 2014 Satay-Sommerruller!Anonymous poster hash: b0fb2...298 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
twirlX Skrevet 29. mars 2014 #20 Del Skrevet 29. mars 2014 Synes du skal eksprimentere med forskjellig, tror det kan bli helt herlige desserter om du tester med forskjellig frukt inni! For eksempel eple/pære og kanel, også servere med vaniljeis eller noe:D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå