AnonymBruker Skrevet 24. mars 2014 #1 Del Skrevet 24. mars 2014 Hva bruker dere det til? Anonymous poster hash: 628d2...8e1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ike Skrevet 24. mars 2014 #2 Del Skrevet 24. mars 2014 Jeg bruker det når jeg lager asiatisk mat, dvs stort sett thai og indisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kills Skrevet 24. mars 2014 #3 Del Skrevet 24. mars 2014 Bruker det i mat jeg ønsker å sette en litt sterkere smak på, men er mer glad i bruke fersk chili. Den er utmerket å bruke til chilimajones da, bare å blande ut med majones, enten kjøpt eller hjemmelaget. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2014 #4 Del Skrevet 24. mars 2014 Alt! Supper, gryter, marinader, salsa etc. Anonymous poster hash: 4ad13...f22 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katthult Skrevet 24. mars 2014 #5 Del Skrevet 24. mars 2014 Jeg bruker det i tacosuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2014 #6 Del Skrevet 24. mars 2014 F.eks når jeg lager kylling og grønnsaker i kokosmelk, da gir den litt ekstra piff.(har barn, så kan ikke bruke for mye sterkt i maten, da vil de ikke ha)Anonymous poster hash: ca2be...948 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saraby Skrevet 24. mars 2014 #7 Del Skrevet 24. mars 2014 På ostesmørbrød Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mars 2014 #8 Del Skrevet 25. mars 2014 FalaffelAnonymous poster hash: 2e63b...471 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 25. mars 2014 #9 Del Skrevet 25. mars 2014 Lager superenkel dressing. Blander sambal oelek med kesam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Butter Skrevet 25. mars 2014 #10 Del Skrevet 25. mars 2014 Bruker det av og til i wok. Ellers er det godt i denne kyllingsalaten: Majones og rømme blandes. Tilsett paprika og vårløk (i biter). Bland. Tilsett deretter kylling. Ha i sambal oelek etter smak. Evt litt sitron, salt og pepper. Serveres på sandwich, i pita med grønnsaker eller i en grønn salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå