Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

mann og barn er så glad i wraps, men vi har ennå ikke begynt å lage wraps hjemme.

Så spørsmålet er: hva wrapper dere i wraps ;)?

Er mest interessert i hva slags kjøtt dere bruker. Regner med at vi kommer til å bruke hummus, bulgur, tzatziki, agurk og tomat som fyll.

Takk!

Skrevet

mann og barn er så glad i wraps, men vi har ennå ikke begynt å lage wraps hjemme.

Så spørsmålet er: hva wrapper dere i wraps ;)?

Er mest interessert i hva slags kjøtt dere bruker. Regner med at vi kommer til å bruke hummus, bulgur, tzatziki, agurk og tomat som fyll.

Takk!

Med det fyllet hadde jeg vært fristet til å droppe kjøttet til fordel for falafler. Det er jo kjempegodt i kombonasjon med det du lister opp.

:heks:

  • Liker 2
Skrevet

Med det fyllet hadde jeg vært fristet til å droppe kjøttet til fordel for falafler. Det er jo kjempegodt i kombonasjon med det du lister opp.

:heks:

takk! Da er det bare å begynne å lære meg å lage falafel :)

  • Liker 3
Skrevet

Jeg bruker roastbiff, synes det er kjempe godt. :-)

  • Liker 1
Skrevet

takk! Da er det bare å begynne å lære meg å lage falafel :)

Prøv denne oppskriften, den pleier å blir bra. :) Jeg liker ikke frisk koriander, så jeg bruker tørket som jeg kjøper i innvandrerbutikk, men det der med krydder regulerer du selv. Det som er greit er at deigen kan smakes på under veis, så får du den slik du vil ha den.

:heks:

  • Liker 1
Skrevet

Takk! Kommer til å prøve den allerede i morgen!

Gjest Badabing
Skrevet

Vi lager noen gang med falafel, men en annen ting som er veldig godt, er hummus med soltørket tomat, rødløk, agurk, reven gulrot, cherrytomater og kikerter. Nam!

  • Liker 1
Skrevet

Prøv denne oppskriften, den pleier å blir bra. :) Jeg liker ikke frisk koriander, så jeg bruker tørket som jeg kjøper i innvandrerbutikk, men det der med krydder regulerer du selv. Det som er greit er at deigen kan smakes på under veis, så får du den slik du vil ha den.

:heks:

Jeg laget de i dag. Fulgte oppskriften, men alikevel ble de helt oppløst i stekepanna. Hva kan jeg gjøre så de blir hele under stekinga?

Ellers smakte røra helt himmelsk!

Skrevet

Jeg laget de i dag. Fulgte oppskriften, men alikevel ble de helt oppløst i stekepanna. Hva kan jeg gjøre så de blir hele under stekinga?

Ellers smakte røra helt himmelsk!

Jeg har aldri opplevd at de har gått i oppløsning. Det er viktig at oljen er varm nok. Prøv med litt mer olje og pass på at den er varm.

Prøv denne oppskriften neste gang, tror kanskje de blir enda bedre!

:heks:

  • Liker 1
Skrevet

Takk! De smakte himmelsk likevel :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...