Gjest Lille-pus Skrevet 22. mars 2014 #61 Skrevet 22. mars 2014 150 gram rent storfekjøtt kombinert med fløtegratinerte poteter og saus ville i alle fall vært helt på grensen av hva jeg klarte å få ned... En biff på 150 gram er solid mye mat. Så jeg forstår ham. 4
Cata Skrevet 22. mars 2014 #62 Skrevet 22. mars 2014 For min del ville det kommet helt an på hvor mye jeg hadde spist før på dagen og hvilken form jeg var i. Noen dager ville jeg blitt sprekkmett, andre dager sånn passe - og det kan godt være jeg ville ønsket litt mer mat en tredje gang. Det kommer rett og slett veldig an på dagsformen hvor fort jeg blir mett. Men gratinerte poteter er rimelig mettende da. Forøvrig kunne ikke 10 ville hester fått min far til å spise så mye mat på en gang (han var ekstremt småspist hele sitt liv), så folk er til de grader forskjellige i så måte. 1
Tøytigern Skrevet 22. mars 2014 #63 Skrevet 22. mars 2014 Ja kanskje jeg ble litt flau, vet ikke helt. Da er jeg sikkert bare storspist da. fra ts Anonymous poster hash: 6de9a...ebd Det er ikke bare deg som synes resturanter lager knøttete porsjoner. Men det er mange som synes Fjordland sin mat i plastpakker er for små porsjoner, også. Det synes ikke jeg. Jeg blir mett resten av dagen av det. Jeg kan være enig i at resturanter gjerne kan ha litt større porsjon,men det er ikke meningen at folk skal spise til de blir stappmett av gourmet-mat. Hvis han ble mett hadde han sikkert spist mere før på dagen,eller så hadde han lyst til å avslutte besøket der.
Tøytigern Skrevet 22. mars 2014 #64 Skrevet 22. mars 2014 150 gram rent storfekjøtt kombinert med fløtegratinerte poteter og saus ville i alle fall vært helt på grensen av hva jeg klarte å få ned... En biff på 150 gram er solid mye mat. Så jeg forstår ham. +1
Gjest BettyBoop Skrevet 22. mars 2014 #65 Skrevet 22. mars 2014 Det er ikke bare deg som synes resturanter lager knøttete porsjoner. Men det er mange som synes Fjordland sin mat i plastpakker er for små porsjoner, også. Det synes ikke jeg. Jeg blir mett resten av dagen av det. Jeg kan være enig i at resturanter gjerne kan ha litt større porsjon,men det er ikke meningen at folk skal spise til de blir stappmett av gourmet-mat. Hvis han ble mett hadde han sikkert spist mere før på dagen,eller så hadde han lyst til å avslutte besøket der. jeg syns nå restauranter (med mindre det er gourmet) Lager temmelig svære porsjoner jeg da
Tøytigern Skrevet 22. mars 2014 #66 Skrevet 22. mars 2014 (endret) jeg syns nå restauranter (med mindre det er gourmet) Lager temmelig svære porsjoner jeg da Ja, som sagt blir jeg mett resten av dagen. Det kan man forresten bli av gourmet-mat også, fordi da spiser man flere retter. Uansett er indrefilet med tilbehør solid mat og 150g er ikke en liten prosjon. Hadde de spurt om jeg skulle bestille dessert etter det, så hadde jeg ikke ønsket det. PS. Nå henviste jeg forresten til gourmet-mat, da jeg snakket om størrelsen på porsjonene i en eksklusiv resturant.. Endret 22. mars 2014 av Tøytigern
Chien Skrevet 22. mars 2014 #67 Skrevet 22. mars 2014 Er dette virkelig noe å tenke over? Kanskje han hadde spist mer enn deg tidligere på dagen. Kanskje han drakk mer til måltidet. Kanskje han blir fortere mett. For et merkelig spørsmål... 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2014 #68 Skrevet 22. mars 2014 Fikk faktisk en melding nå fra han du var ute med "Jo det er hyggelig dame, tok a med på biffmiddag og greier. Dama spiste opp alt og du vet jo hvordan jeg liker damer med matlyst! Hu så litt mett ut, så jeg sa at jeg var kjempemett så hu ikke skulle føle seg føle seg flau dersom det var litt mye mat for henne. "......Anonymous poster hash: d6933...ebd
Molte Skrevet 22. mars 2014 #69 Skrevet 22. mars 2014 du har tenkt å dumpe han fordi han ble mett og ikke du? Jeg blir veldig fort mett av mat som inneholder fløte, så kanskje han også er sånn? Jeg har iallefall blitt veldig mett av et slikt måltid.
Gjest BettyBoop Skrevet 23. mars 2014 #70 Skrevet 23. mars 2014 Ja, som sagt blir jeg mett resten av dagen. Det kan man forresten bli av gourmet-mat også, fordi da spiser man flere retter. Uansett er indrefilet med tilbehør solid mat og 150g er ikke en liten prosjon. Hadde de spurt om jeg skulle bestille dessert etter det, så hadde jeg ikke ønsket det. PS. Nå henviste jeg forresten til gourmet-mat, da jeg snakket om størrelsen på porsjonene i en eksklusiv resturant..åja. Da blir ikke jeg mett av en rett. Men som du sier da er det ofte flere retter 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2014 #71 Skrevet 23. mars 2014 Jeg og daten var på resturant i dag. Resturanten var dyr, men vi bestemte oss alikevell for å gå inn å spise. Begge to bestilte det samme til hovedrett. Indrefilet med soppstuing, fløtegratinertepoteter og peppersaus. Etter at maten var fortært, så sier han "Ååå fyfaen, så mett jeg er!!". Da måtte jeg tenke litt, for jeg var faktisk ikke sånn kjempemett. Jeg kjente så klart at jeg hadde spist, men det var ikke sånn *Legge seg på sofaen, for å dø av metthet". Maten vi fikk var heller ikke stor. Det va en 150g indrefilet med tilbehør, så skjønner ikke hvordan han kunne bli så grusomt mett. Hadde dere blitt grusomt mett av den maten der? Er han bare småspist tror dere, eller løy han? Anonymous poster hash: 6de9a...ebd Det som er rarere enn hans appetitt er at du må skrive om det på KG... Hva om han skrev: "Hun bruker ikke Libresse, men slik et billigmerke - er det rart?" Anonymous poster hash: 1300e...255 2
Gjest BettyBoop Skrevet 23. mars 2014 #73 Skrevet 23. mars 2014 Er TS ute etter en dumpegrunn her? Høres sånn ut. Snakk om å lete etter de minste feil..
Nanami Skrevet 23. mars 2014 #74 Skrevet 23. mars 2014 Høres sånn ut. Snakk om å lete etter de minste feil.. Hun har allerede dumpet han. Kanskje hun er en feeder?
Gjest BettyBoop Skrevet 23. mars 2014 #75 Skrevet 23. mars 2014 Hun har allerede dumpet han. Kanskje hun er en feeder? Hun har det ja? Håper ikke det var det som var grunnen. Isåfall er hun en skikkelig Bi**c
Apehjerne Skrevet 23. mars 2014 #76 Skrevet 23. mars 2014 Seriøst!!?? Hvor er moderatorene som kan tilate en så dum tråd?? 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2014 #78 Skrevet 23. mars 2014 "Indrefiltet, fløtegratinerte poteter, peppersaus og soppstuing"? på en "dyr" restaurant? Høres mer ut som en veikro - eller 90-talls restaurant... Eller bighorn eller no.... Joe Anonymous poster hash: e7324...ce5 2
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2014 #79 Skrevet 23. mars 2014 JA du overanalyserer Men meget mulig at han hadde lyst til å droppe dessertene, en dessert på et fancy sted koster sikkert fort 200 kroner per hode. Anonymous poster hash: e48f3...f2d Utifra retten de spiste, tror jeg ikke det var så veldig fancy. Mer Egon-aktig. Men Ts overanalyserer veldig. Kanskje han hadde spist mer til lunsj? Spist noe snacks på ettermiddagen? Anonymous poster hash: 4bd6f...bb8
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2014 #80 Skrevet 24. mars 2014 Jeg elsker biff, så jeg kan gjerne spise 300 gram, lett! Så jeg hadde stusset over at han var sprengmett etter 150 gram. (Er kvinne.) Anonymous poster hash: c8335...77d 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå