Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage svinestek for første gang i morgen, og det jeg lurer på er hva skal kjernetemperaturen være?

Vil gjerne ha den gjennomstekt, er ikke noe glad i rosa svin.

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Svinestek: 70 grader

Svinestek av bog: 80 grader

Snittflaten skal være grå.



Anonymous poster hash: b0410...56e
Skrevet

Den blir ekstra god og saftig hvis du steker den lenge på lav temperatur. Så hvis du har mulighet ville jeg gjort dette! Vi hadde det på torsdag, og den ble veldig bra!

Skrevet

Takk!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...