Avalon Skrevet 22. mars 2014 #1 Skrevet 22. mars 2014 Jeg skal lage svinestek for første gang i morgen, og det jeg lurer på er hva skal kjernetemperaturen være? Vil gjerne ha den gjennomstekt, er ikke noe glad i rosa svin.
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2014 #2 Skrevet 23. mars 2014 Svinestek: 70 grader Svinestek av bog: 80 grader Snittflaten skal være grå. Anonymous poster hash: b0410...56e
Ike Skrevet 23. mars 2014 #3 Skrevet 23. mars 2014 Den blir ekstra god og saftig hvis du steker den lenge på lav temperatur. Så hvis du har mulighet ville jeg gjort dette! Vi hadde det på torsdag, og den ble veldig bra!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå