AnonymBruker Skrevet 22. mars 2014 #1 Skrevet 22. mars 2014 Hvor mye er det ok å spise av rødt kjøtt? Spesielt når jeg vil ned i vekt? Anonymous poster hash: d1c8b...37d
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2014 #2 Skrevet 22. mars 2014 Det er ikke noe galt med rødt kjøtt så lenge du velger rent kjøtt og ikke brenner det. Biff er like sunt som kylling for eksempel. Det er bearbeidet kjøtt du skal passe deg for. Anonymous poster hash: d85be...5b9 5
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2014 #3 Skrevet 23. mars 2014 Det er ikke noe galt med rødt kjøtt så lenge du velger rent kjøtt og ikke brenner det. Biff er like sunt som kylling for eksempel. Det er bearbeidet kjøtt du skal passe deg for. Anonymous poster hash: d85be...5b9 Vel, det er det slett ikke enighet om. Alle internasjonale offisielle kostholdsråd anbefaler å redusere inntaket av kjøtt og spesielt rødt kjøtt. Jeg skjønner ikke hvorfor alle må promotere sine egne kostholdsfilosofier her som ikke er allment akseptert, og uten forbehold. Anonymous poster hash: 62eb2...1e1 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2014 #4 Skrevet 23. mars 2014 Rødt kjøtt er ikke anbefalt Anonymous poster hash: 5c346...cd0 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2014 #5 Skrevet 23. mars 2014 Rødt kjøtt er ikke anbefalt Anonymous poster hash: 5c346...cd0 Eller sunt Anonymous poster hash: 5c346...cd0 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2014 #6 Skrevet 23. mars 2014 Hvor mye er det ok å spise av rødt kjøtt? Spesielt når jeg vil ned i vekt? Anonymous poster hash: d1c8b...37d Mindre enn 500 g rødt kjøtt i uken er anbefalt. Dette inkluderer også bearbeidede produkter (pålegg, pølse, karbonader osv) av rødt kjøtt. Anonymous poster hash: 00a14...6b8
Pringle Skrevet 23. mars 2014 #7 Skrevet 23. mars 2014 Hvor mye er det ok å spise av rødt kjøtt? Spesielt når jeg vil ned i vekt? Anonymous poster hash: d1c8b...37d Hvis du vil ned i vekt, må du ha kaloriunderskudd. Det gjør det lettere å holde seg til dietten og du vil føle deg frisk og opplagt og ikke miste unødvendig mye muskler, om du får i deg tilstrekkelig fett, protein og karbohydrat, vann, fiber, vitaminer og mineraler, samt at maten smaker. Variert kost som du liker gjør det lett å oppnå dette. Kjøtt er en god kilde til mange viktige næringsstoffer. Hvis du spiser så mye kjøtt at du fremdeles får i deg det du trenger av de næringsstoffene kjøtt ikke inneholder, spiser du passe mengde.
Supraspinatus Skrevet 23. mars 2014 #8 Skrevet 23. mars 2014 Vel, det er det slett ikke enighet om. Alle internasjonale offisielle kostholdsråd anbefaler å redusere inntaket av kjøtt og spesielt rødt kjøtt. Jeg skjønner ikke hvorfor alle må promotere sine egne kostholdsfilosofier her som ikke er allment akseptert, og uten forbehold. Anonymous poster hash: 62eb2...1e1 Det er politisk aksept for gi slike råd. Det betyr ikke at de er riktige. Studiene de baserer seg på grupperer rødt kjøtt sammen med prosessert kjøtt (siden rødt kjøtt ofte er det). Chris Kresser skrev nylig om en studie som så på sammenheng mellom rødt kjøtt og diabetes: http://chriskresser.com/does-red-meat-cause-inflammation-and-impaired-glucose-metabolism 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå