Spinat Skrevet 22. mars 2014 #1 Skrevet 22. mars 2014 Hvordan? Spise de som de er, knusktørre med grønne kriker og kroker i?
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2014 #2 Skrevet 22. mars 2014 Jeg pleide å bruke de i havregrøt eller smooties. Anonymous poster hash: d4d85...afd
Zinnia Skrevet 22. mars 2014 #3 Skrevet 22. mars 2014 Spis de rett ut av posen, jeg kan ikke ha de i hus for jeg klarer ikke stoppe. Og så synes jeg de er aller best i pudding, is og kremdesserter nettopp pga konsistensen. 1
Spinat Skrevet 22. mars 2014 Forfatter #4 Skrevet 22. mars 2014 Har hørt de fordøyes og smaker bedre hvis du har de i kaldt vann i nesten en time først?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå