AnonymBruker Skrevet 20. mars 2014 #1 Skrevet 20. mars 2014 Hviken ris bruker dere? Vi bruker jasmin og jeg er lei. Vil kjøpe en tørrere (altså ikke klissete) og langkornet ris. Hvilken anbefaler dere?Anonymous poster hash: afe38...41a
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2014 #3 Skrevet 20. mars 2014 Villris Anonymous poster hash: 0f160...4e9
Kvist Skrevet 20. mars 2014 #5 Skrevet 20. mars 2014 Basmati! Jeg er veldig glad i merket Double Diamond.
Alvina Skrevet 20. mars 2014 #6 Skrevet 20. mars 2014 Svart ris, passer til stekt kjøtt. Nøttesmak og det holder med tre ss.
AnonymBruker Skrevet 20. mars 2014 #9 Skrevet 20. mars 2014 Takk for tips Anonymous poster hash: afe38...41a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå