AnonymBruker Skrevet 18. mars 2014 #1 Skrevet 18. mars 2014 Hei Jeg har et rart spørsmål! Jeg skal lage pizza et annet sted enn hjemme i morgen, men jeg rekker ikke å lage den dit jeg skal. Er det noe som har erfaring med å heve gjærdeigen mens man kjører? Skal kjøre i ca 45 min. (motorvei) Eventuell andre lurer måter å frakte den med seg på? Anonymous poster hash: b37e7...e54
dillyduzit Skrevet 18. mars 2014 #2 Skrevet 18. mars 2014 Jeg gjør dette hele tiden, den vil nok ikke heve noe massivt, men jeg passer på å sette den i varmt vann før jeg drar noe sted og passer på å sette på full varme i setet. Pass også på å dekk den helt til med folie slik at noe kald luft ikke trenger seg inn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå